‘OnePlus 5 vanaf volgende maand verkrijgbaar’

Thomas Haenen
30 mei 2017, 10:35
1 min leestijd
‘OnePlus 5 vanaf volgende maand verkrijgbaar’

De OnePlus 5 kan mogelijk al vanaf volgende maand besteld worden. Uitgelekte mails wijzen op een spoedige aankondiging van de vlaggenschependoder.

Lees verder na de advertentie.

‘OnePlus 5 aankondiging binnenkort’

Alle tekenen wijzen er inmiddels op dat OnePlus binnenkort zijn nieuwe vlaggenschip introduceert. Deze maand liet het bedrijf al weten dat de productie van de OnePlus 3T per direct stopt, en dat het nieuwe model ‘deze zomer’ volgt. Nu hebben we mogelijk een preciezere datum. In een uitgelekte mail die GizmoChina bemachtigd heeft, is te lezen dat de aankondiging op donderdag 15 juni plaatsvindt.

De laatste dagen lekken steeds meer details over de smartphone uit. OnePlus biedt zijn smartphones doorgaans vlak na de aankondiging al te koop aan. Als alles meezit, kun je de OnePlus 5 dus al binnen een maand in huis hebben.

OnePlus The Lab

OnePlus zelf is ondertussen ook al flink aan het teasen over het nieuwe toestel. Zo werd vannacht een nieuwe fotografiewedstrijd gelanceerd. De fabrikant nodigt fotografiefanaten uit om zich aan te melden, zodat ze ‘het volgende OnePlus-apparaat’ als eerste kunnen testen. De tien beste fotografen ontvangen het toestel als allereerste in huis. Je kunt je foto’s insturen via de site van OnePlus. Een jury binnen het bedrijf kiest vervolgens binnenkort de tien beste deelnemers.

Fotografie wordt waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van de OnePlus 5. Volgens de laatste geruchten beschikt het toestel over een dubbele camera achterop. OnePlus treedt daarmee in de voetsporen van Apple, LG en Huawei, die hun topmodellen al een tijdje uitrusten met een extra camera.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: GizmoChina
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5
OnePlus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu