De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus 5 nu met abonnement beschikbaar in Nederland

Thomas Haenen
11 juli 2017, 16:00
2 min leestijd
OnePlus 5 nu met abonnement beschikbaar in Nederland

De OnePlus 5 is vanaf vandaag beschikbaar bij Belsimpel. Dat betekent dat je het toestel voor het eerst in combinatie met abonnement kunt bestellen.

OnePlus 5 abonnement nu in Nederland

Hoewel de adviesprijs van de OnePlus 5 eigenlijk 499 euro is, vraagt Belsimpel 599 euro voor een los toestel. OnePlus verkoopt zijn smartphones officieel namelijk alleen via zijn eigen webwinkel, terwijl Belsimpel zijn toestellen bij een derde partij haalt. Wel biedt de webwinkel twee jaar lang garantie en Nederlandstalige ondersteuning bij de toestellen.

Wat het echter vooral aantrekkelijk maakt voor Nederlanders, is dat je nu voor het eerst de OnePlus 5 met een abonnement kunt kopen. Belsimpel biedt het toestel aan met abonnementen van vrijwel alle grote providers. Zo hoef je niet het hele bedrag in één keer te betalen, maar slechts in stapjes. Bovendien heb je geen sim only-abonnement meer nodig.

Acer Liquid Z5

Acer Liquid Z5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Acer Liquid Z5 prijzen. Bekijk alle Acer smartphones.

Alle Acer smartphones met prijzen

Meer over de smartphone

De OnePlus 5 is een krachtige Android-smartphone die sinds vorige maand verkrijgbaar is. De fabrikant heeft het toestel bestempeld tot ‘vlaggenschependoder’, omdat je de beste hardware krijgt voor een aantrekkelijke prijs. Zo heeft de 5 een 5,5 inch-scherm, Snapdragon 835-chip, 6GB/8GB werkgeheugen en 64GB/128GB opslagruimte.

oneplus 5 nederland

Achterop zit voor het eerst een dubbele camera. Een lens schiet in 16 megapixel, de ander in 20 megapixel. Deze tweede lens verzamelt meer informatie over het beeld, wat zorgt voor scherpere kiekjes en een bokeh-effect. OnePlus heeft zijn camera-app verbeterd om de dubbele camera optimaal te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een scherpediepte-effect creëren.

“OnePlus levert met de OnePlus 5 opnieuw een puike smartphone af. Het toestel is enorm snel, ziet er goed uit en draait op soepele software. Daar komt bij dat het full-hd-scherm prima voldoet, de accuduur is verbeterd en de telefoon rap oplaadt. Helaas hadden we van de belangrijkste vernieuwing, de dubbele camera, meer verwacht. Het is zeker geen slechte camera, maar hij kan zich niet meten met de concurrentie,” zo schreef Wouter in zijn OnePlus 5 review.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5
OnePlus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu