Nieuwe OnePlus 5-variant claimt ‘creatieve machine’ te zijn

Thomas Haenen
20 september 2017, 18:58
1 min leestijd
Nieuwe OnePlus 5-variant claimt ‘creatieve machine’ te zijn

OnePlus heeft een samenwerking met de Franse mode-ontwerper Jean-Charles de Castelbajac aangekondigd. Dat resulteert in een opmerkelijk nieuw ontwerp voor de OnePlus 5.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 5 Callection

Castelbajac is een ontwerper die eerder al kleding maakte voor Lady Gaga, Beyoncé en zelfs Paus Johannes-Paulus II. Eerder deze maand maakte hij een samenwerking met OnePlus bekend om een speciale ‘Callection’ te ontwerpen, en vandaag zijn daarvan de eerste resultaten opgedoken.

OnePlus 5 Callection

De OnePlus 5 JCC+ Limited Edition, zoals deze speciale variant heet, is aan de voorkant identiek aan de gewone Plus 5. Ook aan de hardware is niets gewijzigd. De zwarte achterkant is nu echter zien van een opmerkelijke tekst in het handschrift van Castelbajac. “Dit is geen mobiele telefoon, het is een creatieve machine voor kunstenaars, mode-ezperts en ideeënvangers. Deze tool is ‘kool’ en je kunt hem ook als telefoon gebruiken. One + Jc de Castelbajac Collection,” zo leest de achterzijde.

Verder zijn de knoppen op de zijkant aangepast. De powerknop is blauw gemaakt, de mute-knop geel en de volumeknop rood. De verpakking is voorzien van een tekening van de ontwerper, en het toestel wordt geleverd met tien wallpapers die door hem ontworpen zijn. Tegelijkertijd lanceren Castelbajac en OnePlus ook enkele speciale shirts en tassen om de samenwerking te vieren, waarop ook ontwerpen van de Fransman te vinden zijn.

Aanstaande vrijdag is deze speciale variant verkrijgbaar in een pop-up-store in Parijs. Heb je geen zin om naar Frankrijk af te reizen, dan zul je iets langer moeten wachten. Vanaf 2 oktober kun je de JCC+ Limited Edition namelijk ook bestellen via de site van OnePlus. Daar betaal je 559 euro voor deze variant met 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte, evenveel als een gewoon model kost.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5
OnePlus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu