De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Dit is de OnePlus 5: productfoto biedt blik op design

Thomas Haenen
20 juni 2017, 10:30
1 min leestijd
Dit is de OnePlus 5: productfoto biedt blik op design

Vanavond wordt de OnePlus 5 officieel onthuld, maar vlak voor de presentatie van het toestel zijn er officiële productfoto’s opgedoken.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 5 foto uitgelekt

De OnePlus 5-foto werd vannacht gedeeld door Evan Blass, een doorgaans betrouwbare telecominsider. Hoewel er de afgelopen weken al vele foto’s van het toestel zijn gelekt, bieden de nieuwe beelden de meest duidelijke blik tot nu toe. Zowel de voorkant als achterkant van de zwarte OnePlus 5 zijn goed te zien.

Op eerdere foto’s vertoonde het toestel nog grote gelijkenissen met Apples iPhone 7. Nu blijkt echter dat er toch nog relatief grote verschillen zijn. Zo heeft de OnePlus 5 iets rondere hoeken, en een scherm dat doorloopt tot de zijkanten. De achterkant is niet glanzend, maar mat zwart.

OnePlus 5 foto

Ook beschikt de OnePlus 5 over een dubbele camera achterop, zoals te zien is op de foto. Naast de 16 megapixel-lens is een extra 20 megapixel-camera geplaatst. Deze moet zorgen voor scherpere, kleurechte beelden.

Onthulling OnePlus 5 om 18:00 uur

Vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd wordt de OnePlus 5 officieel onthuld. Vrijwel alle informatie ligt echter al op straat. Zo beschikt het toestel over een Qualcomm Snapdragon 835-chipset, 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Het toestel loopt op Android 7.1 en krijgt later dit jaar een update naar Android 8.0.

De adviesprijs is nog onbekend, maar bronnen spreken over een bedrag van zo’n 500 euro. Daarmee is de smartphone iets duurder dan zijn voorganger: de OnePlus 3T werd voor 439 euro verkocht. Net als eerdere modellen wordt de OnePlus 5 alleen via de site van de fabrikant verkocht.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5
OnePlus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu