OnePlus 5 livestream: volg hier de onthulling van het toestel

Wouter Nijsen
20 juni 2017, 16:03
1 min leestijd
OnePlus 5 livestream: volg hier de onthulling van het toestel

Over iets minder dan twee uur wordt de OnePlus 5 officieel aangekondigd. Wil je niks van de onthulling missen, check dan deze livestream.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 5 livestream

Veel Android-liefhebbers hebben maandenlang uitgekeken naar de officiële onthulling van de OnePlus 5. Vandaag om 18.00 uur Nederlandse tijd doet OnePlus eindelijk zijn nieuwe vlaggenschip uit te doeken. De aankondiging is live te volgen via YouTube (zie hieronder), maar ook op de social media-kanalen van het bedrijf kun je terecht.

De presentatie is inmiddels afgelopen. Voor meer informatie, check ons bericht over de OnePlus 5 aankondiging!

Meer over de OnePlus 5

De afgelopen weken is al vrijwel alles over de OnePlus 5 gelekt. Zo weten we dat het toestel een dubbele 16 megapixel-camera heeft, waarbij één lens gebruikt wordt om zwartwit-beelden te maken. Onder de motorkap bevindt zich een Snapdragon 835-chip, 8GB RAM, 128GB aan opslagruimte en 3300 mAh-accu. Laatstgenoemde laadt door de verbeterde Dash Charge-techniek nog sneller op. Uit de doos draait de OnePlus 5 op Android 7.1.1 (Nougat), later dit jaar volgt een update naar Android 8.0.

Gelekte renders tonen dat de OnePlus 5 een design heeft dat doet denken aan de iPhone 7 Plus. Kenmerkend zijn de afgeronde randen, zwarte kleur en antennestrepen aan de boven- en onderkant. De verwachting is dat de OnePlus 5 al snel na de onthulling te koop is. De adviesprijs ligt waarschijnlijk rond de 500 euro.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5
OnePlus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu