De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

OnePlus 5 krijgt mogelijk dubbele camera voor betere foto’s

Wouter Nijsen
26 april 2017, 9:11
1 min leestijd
OnePlus 5 krijgt mogelijk dubbele camera voor betere foto’s

Hoewel de onthulling van de OnePlus 5 nog even op zich laat wachten, komen we langzaam meer te weten over het aanstaande vlaggenschip. Nu zijn er renders van het toestel opgedoken.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de OnePlus 5 renders

De beelden, die afkomstig zijn van het relatief onbekende India Today Tech, laten zien dat het design van de OnePlus 5 niet veel afwijkt van dat van zijn voorganger. Wel zijn de antennestrepen aan de achterkant verdwenen. Ook opvallend is de dubbele camera, met daaronder een led-flitser.

oneplus 5 renders

De OnePlus 3 en 3T hebben een enkele camera die iets uitsteekt, maar OnePlus lijkt zijn nieuwe smartphone van een upgrade te willen voorzien. Andere vlaggenschepen als de LG G6 en Huawei P10 beschikken ook over een dubbele camera, waarmee het bijvoorbeeld makkelijker wordt om een scherptediepte-effect in foto’s te creëren. Daarnaast is er aan de achterkant geen vingerafdrukscanner aanwezig, waardoor het voor de hand ligt dat deze opnieuw aan de voorkant onder het scherm zit.

Meer over de OnePlus 5

Verder is er nog weinig over de OnePlus 5 bekend. Volgens de laatste geruchten beschikt de smartphone opnieuw over een 5,5 inch-scherm. Ook zou er een Snapdragon 835-chip, 6GB aan RAM en 64GB of 128GB aan opslagruimte aanwezig zijn.

Het is nog onduidelijk wanneer de smartphone wordt aangekondigd, al lijkt dit niet lang meer te duren. OnePlus onthulde vorig jaar in juni de OnePlus 3. Een aantal maanden later kwam het bedrijf met de 3T, die een snellere processor en betere camera introduceerde. Meer hierover lees je in de OnePlus 3T review.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5
OnePlus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu