Downloaden: de officiële wallpapers van de OnePlus 5
Wouter Nijsen

De OnePlus 5 moet nog worden aangekondigd, maar met de officiële wallpapers krijg je alvast een vleugje van het toestel op je eigen smartphone. Download ze hier.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download de OnePlus 5 wallpapers

De aankondiging van de OnePlus 5 laat niet lang meer op zich wachten, maar de officiële wallpapers van het toestel zijn al online verschenen. De zeven achtergronden ogen kleurrijk en minimalistisch en zijn via deze link te downloaden. De wallpapers hebben een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, wat erop duidt dat de OnePlus 5 geen QHD-scherm heeft. Je kunt ze echter prima gebruiken op je eigen toestel.

Volgens de laatste geruchten wordt de OnePlus 5 op 20 juni aangekondigd, al is dit nog niet bevestigd. Onder de motorkap bevindt zich hoogstwaarschijnlijk een Snapdragon 835-chip, 6GB RAM en 64GB aan opslagruimte. Mogelijk verschijnt er ook een variant met 8GB RAM en 128GB opslag.

Een belangrijke vernieuwing van de OnePlus 5 is waarschijnlijk de dubbele camera, waarvan één lens beelden in zwart-wit maakt. Verder wordt de Dash Charge-techniek verbeterd, waardoor de OnePlus 5 zo’n 25 procent sneller oplaadt dan zijn voorganger. Een 3300 mAh-accu moet het geheel van stroom voorzien. Standaard draait de smartphone op Android 7.0, al wordt hij later dit jaar ook bijgewerkt naar Android O.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.