‘OnePlus 5T is even duur als zijn voorganger’

Wouter Nijsen
8 november 2017, 8:30
2 min leestijd
‘OnePlus 5T is even duur als zijn voorganger’

Elk OnePlus-toestel kreeg tot nu toe een hogere adviesprijs mee, maar met de 5T zou dit anders zijn. Volgens een nieuw gerucht heeft de smartphone dezelfde adviesprijs als de OnePlus 5.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 5T adviesprijs blijft gelijk

Dit zou betekenen dat het instapmodel van de OnePlus 5T ( met 64GB) opnieuw 499 euro gaat kosten. Ook de variant met 128GB aan opslagruimte blijft dan in prijs gelijk: 569 euro. De website TechRadar meldt informatie te hebben ingezien van O2, een provider in het Verenigd Koninkrijk, waaruit blijkt dat de 5T dezelfde adviesprijs heeft als de OnePlus 5.

oneplus 5t-render

Hoewel het niet helemaal zeker is of de telefoon straks ook buiten het Verenigd Koninkrijk voor dezelfde prijs wordt verkocht, lijkt dit wel aannemelijk. Eerder deze week schreven we al over de prijs van de OnePlus 5T, en waarom het helemaal niet gek zou zijn als de Chinese fabrikant zijn nieuwe vlaggenschip toch een stukje duurder zou maken. OnePlus-toestellen zijn in de loop der jaren steeds duurder geworden: de OnePlus One verscheen oorspronkelijk met een prijs van slechts 269 euro.

Wat we weten over de OnePlus 5T

Op donderdag 16 november komen we te weten wat de definitieve prijs van de OnePlus 5T wordt, want op die dag wordt de smartphone officieel onthuld. OnePlus organiseert een evenement in New York, dat vanaf 17.00 uur Nederlandse tijd ook te volgen is via een livestream. Het toestel is vervolgens vanaf 21 november om 15.00 uur te koop. De OnePlus 5, die enkele maanden geleden werd uitgebracht, is al sinds een aantal weken uitverkocht.

Hoewel de verschillen aan de binnenkant waarschijnlijk klein zijn, krijgt de OnePlus 5T wel een nieuw design. De smartphone beschikt over een randloos scherm, dat 6 inch meet en een resolutie van 2160 bij 1080 pixels heeft. Daarmee volgt OnePlus andere fabrikanten als Samsung, LG, HTC en Apple, die hun toestellen al eerder een voorkantvullend scherm gaven. Verder beschikt de OnePlus 5T over een Snapdragon 835-chip, 6/8GB RAM, 64/128GB opslag, dubbele camera en vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Op 16 november doet Android Planet uiteraard verslag van de onthulling van de OnePlus 5T. Wil je op de hoogte blijven van het nieuwe toestel? Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief, zodat je één van de eersten weet wat de smartphone te bieden heeft.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: TechRadar
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu