De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Eerste open bèta brengt Android 8.0 naar OnePlus 5T

Erwin Vogelaar
31 december 2017, 10:24
2 min leestijd
Eerste open bèta brengt Android 8.0 naar OnePlus 5T

Kun je niet wachten op de OnePlus 5T Android 8.0 (Oreo)-update? Download dan nu de eerste open bèta en krijg de nieuwe functies direct.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 5T Android 8.0-bèta

Het is net op de valreep, maar OnePlus brengt Android 8.0 (Oreo) nog in 2017 naar de OnePlus 5T. Het gaat nog niet om de officiële release, maar wel de eerste open bèta van OxygenOS voor dit toestel. Hiermee krijgt de OnePlus 5T alle nieuwe functies van Oreo. Denk aan de nieuwe picture-in-picture-modus, notificatiekanalen en betere samenwerking met wachtwoordmanagers.

Dit gaat om bètasoftware, dus er kunnen nog foutjes inzitten. Deze open bèta is bedoeld om die laatste foutjes op te sporen en glad te strijken voordat de update breed uitrolt. Daar kun jij mee helpen.

oneplus 5t android 8.0 bèta

OxygenOS open bèta downloaden

Dit is de allereerste open bèta voor de OnePlus 5T. Dit betekent dat je deze handmatig moet installeren. Volgende versies, inclusief de publieke release, worden dan wel als updates aangeboden op je toestel. Om deze bètaversie te downloaden ga je naar de OnePlus 5T-downloadpagina. Daar kies je voor ‘OnePlus 5T OxygenOS Open Beta 1’.

Voordat je dit doet moet je wel weten dat je niet makkelijk weer terug kunt naar een stabiele versie van OxygenOS. Bevalt de bèta namelijk niet? Dan moet je jouw toestel volledig wissen en het besturingssysteem opnieuw installeren. Daarom kan het lonen om een maandje te wachten, want dan verwachten we de stabiele release van Android 8.0 voor de OnePlus 5T al. Als die release plaatsvindt dan lees je het natuurlijk hier op de website of in onze app.

Favoriete smartphone

Aan het eind van het jaar kijken we terug naar onze favoriete Android-dingen van 2017. De OnePlus 5T was een van de toestellen waar we positief op terugkijken. Lees meer over waarom de OnePlus 5T Ricks favoriete smartphone van 2017 is.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu