‘OnePlus 5T in het wild gespot op game-evenement’

Erwin Vogelaar
4 november 2017, 9:54
2 min leestijd
‘OnePlus 5T in het wild gespot op game-evenement’

Hoewel de fabrikant nog voorzichtig is in het laten zien van de OnePlus 5T, lijkt het toestel gewoon open en bloot op een game-evenement te liggen. Deze OnePlus 5T-foto biedt een eerste blik op het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Eerste OnePlus 5T-foto

Hoewel we al mogelijke renders hebben gezien van het nieuwe toestel van OnePlus, hebben we nog geen duidelijk beeld van de OnePlus 5T. Het bedrijf trekt namelijk bijzonder langzaam het doek van dit toestel. Nu lijkt de smartphone echter gewoon al in het wild te liggen, op een game-evenement in Parijs.

Pro-gamer Alessandro Palmarini tweette een foto waarop medegamers bezig zijn met de game Vainglory op OnePlus-toestellen, tijdens het evenement Paris Games Week. Het toestel dat de man op de foto in handen heeft is waarschijnlijk de OnePlus 5T. Zodra Palmarini in de reacties wordt gevraagd wat voor toestel het is, bevestigt hij tevens dat het om de 5T gaat. Rechtsonder op de foto is de oude OnePlus 5 te zien.

Waarschijnlijk presenteert OnePlus de OnePlus 5T op 16 november. Dan weten we officieel wat we van het toestel mogen verwachten. Vooralsnog publiceert OnePlus enkel nog teasers over het nieuwe toestel. Onder andere heeft OnePlus-topman Pete Lau op het forum van de fabrikant al bevestigd dat de 5T een standaard koptelefoonaansluiting krijgt.

Qua officiële afbeeldingen moeten we het voorlopig nog doen met onderstaande foto. Ja, hier is de OnePlus 5 op te zien. Als je echter goed kijkt ligt de OnePlus 5T er onder. Hebben we daar iets aan? Absoluut niet.

Hoewel de koptelefoonaansluiting blijft, is de homeknop aan de voorkant van het toestel wel omgeruild voor een nagenoeg randloos scherm. De vingerafdrukscanner is aan de achterkant van het toestel geplaatst. Onder de motorkap is waarschijnlijk niet zoveel veranderd qua hardware vergeleken met de OnePlus 5. Dit komt, omdat er op dit moment gewoonweg niet zoveel te verbeteren valt. Daarom gaat de aandacht naar het design.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Via: CNet
Bron afbeelding: Alessandro Palmarini
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu