De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘OnePlus 5T vanaf november verkrijgbaar met vernieuwd design’

Erwin Vogelaar
9 oktober 2017, 20:33
2 min leestijd
‘OnePlus 5T vanaf november verkrijgbaar met vernieuwd design’

De OnePlus 5T wordt mogelijk in november uitgebracht. Een eerste twijfelachtige render laat kleinere schermranden en een nieuwe schermdimensie zien.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 5T november: eerste render

De kans is groot dat OnePlus in november een nieuw toestel onthult. De OnePlus 5 begint namelijk op te raken en dat betekent doorgaans dat er een opvolger op komst is. De timing klopt tevens met eerdere releases. De OnePlus 3 werd in juni 2016 onthuld en in november van dat jaar verscheen de OnePlus 3T. De OnePlus 5 werd in juni van dit jaar onthuld, dus is het in november tijd voor de OnePlus 5T?

Het interne verschil tussen de OnePlus 3 en OnePlus 3T was minimaal. Het toestel had een nieuwe versie van de Qualcomm Snapdragon-chip, een licht verbeterde camera en een iets grotere accu. We verwachten dat er tussen de OnePlus 5 en 5T qua hardware een nog kleiner verschil is, omdat er nog geen nieuwe Snapdragon-chip bestaat. Daarom zou het zomaar kunnen dat OnePlus deze keer de focus legt op het design.

OnePlus 5 november

Een eerste render van GizmoChina toont mogelijk de nieuwe OnePlus 5T. Hoewel de website zegt zijn bron te vertrouwen, lijkt de render verdacht veel op een eerder verschenen render van de komende Oppo F5. De toestellen van Oppo en OnePlus lijken wel vaker op elkaar, maar mocht deze render kloppen dan gaat het om een directe kopie. Dat is in theorie mogelijk, want OnePlus is eigendom van Oppo.

Hoewel het aannemelijk is dat er in november een nieuw OnePlus-toestel verschijnt, hebben we toch onze twijfels over deze render. Mocht het wel kloppen, dan krijgt de OnePlus 5T een 6 inch-scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Met de dunnere schermranden aan de boven- en onderkant heeft het toestel ook een andere schermverhouding van 18 bij 9. De OnePlus 5 heeft een schermverhouding van 16 bij 9.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5
OnePlus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu