OnePlus 5T vanaf 21 november te koop, onthulling op de 16de

Erwin Vogelaar
6 november 2017, 19:04
2 min leestijd
OnePlus 5T vanaf 21 november te koop, onthulling op de 16de

De release van de OnePlus 5T vindt officieel plaats op 21 november. De nieuwe smartphone van OnePlus wordt een kleine week eerder (op 16 november) onthuld.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 5T release op 16 november

De geruchten kloppen: de OnePlus 5T wordt op 16 november officieel aangekondigd. Dit gebeurt tijdens een evenement in New York volgende week donderdag om 17:00 uur Nederlandse tijd. Het toestel is vervolgens vanaf 21 november om 15:00 uur Nederlandse tijd te koop. We weten helaas nog niet wat de smartphone gaat kosten, maar de kans is groot dat de prijs stijgt vergeleken met de OnePlus 5.

Het wordt wel hoog tijd dat OnePlus de opvolger van de OnePlus 5 in de schappen legt, want deze voorganger is inmiddels uitverkocht. De OnePlus 5T borduurt voort op dit toestel, maar dan voornamelijk met een nieuw design.

https://youtu.be/2v0PeybBaiQ

De hardware in de OnePlus 5 kan op dit moment nauwelijks verbeterd worden, omdat bijvoorbeeld de nieuwe Snapdragon-chip nog niet beschikbaar is. Deze stuurt waarschijnlijk pas de toekomstige OnePlus 6 aan. Daarom kiest de fabrikant ervoor om voornamelijk in het design en scherm aanpassingen te doen. Zo verdwijnt waarschijnlijk de homeknop van de voorkant van het toestel, omdat de OnePlus 5T een bijna voorkantvullend scherm krijgt. De vingerafdrukscanner zit daarom aan de achterkant.

Exact weten we ook de specificaties van het toestel nog niet. Het is mogelijk dat OnePlus ook onder de motorkap nog wat veranderingen doorvoert en over een verbeterde camera beschikt. Wel heeft OnePlus-topman Pete Lau al bevestigd dat het toestel in ieder geval een standaard koptelefoonaansluiting heeft. Iets waar steeds minder fabrikanten voor kiezen.

Opbrengt kaartjes is voor een goed doel

Vanaf 8 november gaat OnePlus tickets verkopen voor het evenement op 16 november. Deze tickets kosten 40 dollar per stuk, maar alle opbrengsten worden gedoneerd aan een goed doel. Daarnaast krijgen alle aanwezigen een goodie bag ter waarde van 65 dollar mee naar huis.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu