‘Gelekte OnePlus 5T-render toont toestel met kleinere schermranden’

Erwin Vogelaar
23 oktober 2017, 19:34
2 min leestijd
‘Gelekte OnePlus 5T-render toont toestel met kleinere schermranden’

Een gelekte OnePlus 5T-render geeft ons een mogelijke eerste blik op dit nieuwe toestel, met kleinere schermranden dan de OnePlus 5.

Lees verder na de advertentie.

Eerste OnePlus 5T-render

Het doorgaans betrouwbare Android Authority heeft een render bemachtigd van de OnePlus 5T. De opvallend duistere afbeelding toont een toestel dat duidelijk kleinere schermranden heeft dan de OnePlus 5.  Hierdoor is de vingerafdrukscanner aan de onderkant van het toestel verdwenen.

Aangezien het om een teaser gaat, is het volledige toestel nog niet zichtbaar. Wat wel duidelijk op de afbeelding te zien is, is dat het toestel een aluminium frame heeft en er aan de onderzijde een speaker zit.

oneplus 5t-render

Het lijkt een kleine upgrade vergeleken met de OnePlus 5, maar de smartphone ziet er wel een stukje strakker uit. Volgens de geruchten is het scherm de grootste upgrade van de OnePlus 5T. Niet enkel door de kleinere schermranden, maar ook door de hogere resolutie.

Het toestel krijgt mogelijk een 6 inch-scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Via de gelekte afbeelding is het niet direct duidelijk of de schermverhouding ook is aangepast. Mogelijk gaat de schermverhouding van 16 bij 9 naar 18 bij 9 door de kleinere randen aan de onder- en bovenkant.

Weinig veranderingen in hardware

Naast de aanpassingen rond het scherm moet je verder niet een grote upgrade in de hardware verwachten. De OnePlus 5 is nog niet zo oud en beschikt al over de krachtigste processor. Hierdoor is er nauwelijks ruimte voor verbetering.

Het duurt waarschijnlijk niet lang meer tot de OnePlus 5T officieel wordt aangekondigd. De OnePlus 5 is namelijk al uitverkocht. Eén van de grootste vragen die overblijft, is wat de adviesprijs gaat zijn. De OnePlus 5 was verkrijgbaar voor 499 euro. Als OnePlus met de 5T daarboven gaat zitten, dan heeft het toestel vergeleken met de andere vlaggenschepen op de markt qua prijs geen voordeel meer.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu