OnePlus 5T Sandstone White vanaf vandaag ‘extreem gelimiteerd’ verkrijgbaar

Erwin Vogelaar
9 januari 2018, 9:49
2 min leestijd
OnePlus 5T Sandstone White vanaf vandaag ‘extreem gelimiteerd’ verkrijgbaar

OnePlus brengt de OnePlus 5T Sandstone White vandaag in “extreem gelimiteerde aantallen” uit. Wees er dus op tijd bij.

OnePlus 5T Sandstone White

Nog op zoek naar een OnePlus 5T? Dan is de nieuwe gelimiteerde editie mogelijk interessant. Het gaat om een Sandstone White-versie, waardoor het toestel niet enkel een andere kleur, maar ook een ander gevoel krijgt. Volgens OnePlus is dit meest complexe toestel dat het bedrijf ooit heeft gemaakt.

OnePlus zegt moeite gehad te hebben met het combineren van de aluminium behuizing en het Sandstone-materiaal. Sinds de OnePlus 3 is er geëxperimenteerd om de materialen te combineren. Na honderd prototypes denkt OnePlus het design nu geperfectioneerd te hebben, met vier lagen voor “een comfortable grip en een natuurlijk, minimalistisch uiterlijk”.

OnePlus 5T Sandstone White Limited Edition. Classic Revisited.

Het allereerste toestel van OnePlus, de OnePlus One, verscheen ook al in Sandstone. Sindsdien was het materiaal bij elk toestel terug te vinden in de vorm van hoesjes, maar sinds de OnePlus 3 dus niet meer als onderdeel van het toestel zelf. Daar bleek wel vraag naar.

Verkrijgbaarheid

De OnePlus 5T Sandstone White, met de opvallende rode knop aan de zijkant, is vanaf dinsdag 9 januari verkrijgbaar. Vanaf 10 uur ‘s ochtends is het toestel via de website van de fabrikant te koop. Met onze prijsvergelijker haal je de losse OnePlus 5T direct in huis. Mogelijk moet je er vroeg bij zijn, want OnePlus stelt dat het om “extreem gelimiteerde aantallen” gaat. Of dat een trucje is om kopers te trekken, of dat het toestel echt vlot weg is, merken we in de loop van de week.

Meer over de OnePlus 5T

Interesse in het toestel, maar weet je het nog niet zeker? Check dan onze OnePlus 5T review. Daar schrijven we onder andere: “Heb je 499 euro te besteden voor een smartphone, dan kun je eigenlijk niet om de OnePlus 5T heen.” Het toestel heeft afgelopen week ook via een bètaversie toegang gekregen tot Android 8.0 (Oreo). De volledige update verschijnt waarschijnlijk eind deze maand of in februari.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu