Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Deze Star Wars-versie van de OnePlus 5T komt naar Europa

Thomas Haenen
7 december 2017, 9:36
1 min leestijd
Deze Star Wars-versie van de OnePlus 5T komt naar Europa

OnePlus brengt deze maand een speciale versie van zijn vlaggenschip uit. Deze Star Wars-versie van de OnePlus 5T is binnenkort ook in Europa te koop.

Lees verder na de advertentie.

Europese OnePlus 5T Star Wars-editie release

De Star Wars-editie werd vorige week aangekondigd in India en zou oorspronkelijk enkel daar verschijnen. Nu blijkt dat het toestel echter ook naar Europa komt en vanaf volgende week verkrijgbaar is in verschillende Scandinavische landen. De smartphone wordt vanaf 13 december verkocht in Finland, Zweden en Denemarken. Hoewel een Nederlandse release nog niet genoemd wordt, lijkt de kans daarop plots een stuk groter.

Standaard is het toestel slechts verkrijgbaar in één kleur: zwart. De Star Wars-versie van de OnePlus 5T Limited Edition is echter ‘Lava Red’, en heeft een witte achterkant met prominent Star Wars-logo. De volumeknoppen zijn zwart gemaakt, terwijl de notificatieslider een diepe rode kleur heeft. Ook aan de software zijn aanpassingen gemaakt om de 5T een Star Wars-tintje te geven. Zo worden speciale achtergronden meegeleverd, en hebben enkele menu’s een ander kleurtje.

Meer over de OnePlus 5T

Het nieuwe vlaggenschip van OnePlus werd een kleine maand geleden aangekondigd. De OnePlus 5T heeft een voorkantvullend scherm, met slechts kleine balken aan de boven- en onderkant. Achterop zit een dubbele camera. Aan de binnenkant is weinig veranderd ten opzichte van de OnePlus 5, die een half jaar geleden verscheen. De 5T heeft dezelfde Snapdragon 835-chip met 6GB werkgeheugen. Meer lees je in de uitgebreide OnePlus 5T review.

OnePlus verkoopt de Star Wars-versie van de 5T via zijn eigen webwinkel, en tijdelijk ook in enkele pop-up-stores. Het toestel kost 499 euro en heeft daarmee dezelfde adviesprijs als de gewone 5T. Of en wanneer deze variant in Nederland verschijnt, is nog onbekend.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: OnePlus
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu