De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

En de winnaar van de rode OnePlus 5T is…

Redactie
23 februari 2018, 16:45
1 min leestijd
En de winnaar van de rode OnePlus 5T is…

Zoals je waarschijnlijk wel hebt meegekregen, maakte je de afgelopen weken kans op een exclusieve, rode OnePlus 5T. De winnaar is nu eindelijk bekend. Kijk gauw of de smartphone jouw kant op komt!

De OnePlus 5T winnaar is bekend!

oneplus 5t lava red

Een aantal weken geleden kondigde we een toffe winactie op Android Planet aan. We geven namelijk een OnePlus 5T, en niet zomaar eentje. Het gaat namelijk om een rode versie van de smartphone, waarvan maar een beperkt aantal exemplaren door OnePlus wordt verkocht. Uit de duizenden inzendingen die we hebben ontvangen (waarvoor dank!) hebben we vandaag de winnaar gekozen:

De winnaar van de rode OnePlus 5T is Patrick Kerkhoff uit Velserbroek!

We willen Patrick feliciteren en wensen hem natuurlijk heel veel plezier met zijn nieuwe smartphone! We zorgen ervoor dat de 5T zo snel mogelijk zijn kant op wordt gestuurd.

Niet gewonnen? We hebben meer!

Ben je niet de gelukkige winnaar van de rode OnePlus 5T, dan hebben we nog iets voor je in petto. In samenwerking met BCC geven we namelijk een Samsung Galaxy S9 weg! Je hebt tot en met donderdag 8 maart om je in te schrijven voor deze winactie. Een dag later (vrijdag 9 maart) maken we de winnaar bekend.

→ Doe mee aan de Samsung Galaxy S9 winactie

Houd Android Planet verder in de gaten voor meer toffe acties. Dat kan natuurlijk via onze website, maar check ook eens de nieuwsbrief of gebruik de officiële Android Planet-app! We willen iedereen die mee heeft nogmaals bedanken. De actie was een groot succes en in de toekomst komen we ongetwijfeld vaker met soortgelijke winacties.

Lees meer over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu