Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Bevestigd: OnePlus 6 op 16 mei onthuld in Londen

Thomas Haenen
25 april 2018, 9:00
2 min leestijd
Breaking
Bevestigd: OnePlus 6 op 16 mei onthuld in Londen

Over precies drie weken wordt het volgende OnePlus-vlaggenschip onthuld. De presentatie van de OnePlus 6 vindt op 16 mei plaats in Londen, zo heeft de fabrikant laten weten.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 6 aankondiging op 16 mei

Na veel teasers en geruchten maakte OnePlus het nieuws officieel: de OnePlus 6 wordt op 16 mei om 18:00 uur Nederlandse tijd onthuld. Fans kunnen het evenement in Londen bijwonen als ze op tijd een ticket kopen, maar via een livestream kan men de aankondiging ook thuis volgen.

OnePlus verkoopt 1000 tickets voor het evenement via de eigen site. Bestel je voor vrijdagavond 27 april, dan betaal je 18 euro voor een Early Bird-ticket. Daarna loopt de prijs op naar 34 euro per ticket. Fans krijgen met hun kaartje niet alleen toegang tot de aankondiging in Londen, maar ook een goodie bag van de fabrikant.

oneplus 6 aankondiging

Bij de aankondiging van de OnePlus 5T, eind vorig jaar in New York, kregen fans die de aankondiging bijwoonden onder andere een rugzak, t-shirt en stickers van de fabrikant. Kaartjes kostten toen 40 dollar, maar gaven je gelijk 40 dollar korting op de smartphone zelf. Wat fans die naar het evenement in Londen gaan precies krijgen, laat OnePlus nog niet los. De presentatie van de OnePlus 6 is ook online te volgen via een livestream, waarvoor je je via deze link kunt aanmelden.

Meer over de OnePlus 6

Hoewel de aankondiging nog even op zich laat wachten, heeft het bedrijf in de voorbije weken al flink wat details losgelaten over de OnePlus 6. Zo weten we dat het toestel een notch bovenaan het scherm heeft, waterdicht is en over een glazen achterkant beschikt. Ook enkele specificaties zijn al uitgelekt: een Snapdragon 845-chip met 6 of 8GB werkgeheugen, en een dubbele camera achterop.

We verwachten dat het toestel kort na de aankondiging verkrijgbaar is, dus vanaf eind mei. Officieel verkoopt OnePlus zijn smartphones alleen via de eigen site, al zijn er steeds meer webwinkels die de toestellen in Nederland zowel los als met abonnement verkopen. Over de adviesprijs tasten we nog wel in het duister. De verwachting is dat de OnePlus 6 iets duurder is dan zijn voorgangers, met een adviesprijs van zo’n 550 tot 600 euro.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6 Dualsim
OnePlus 6 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu