De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus 6 te zien op gelekte foto’

Michel van 't Klaphek
27 maart 2018, 20:40
1 min leestijd
‘OnePlus 6 te zien op gelekte foto’

De OnePlus 6 is te zien op een gelekte foto. Het toestel krijgt in tegenstelling tot eerdere berichten geen glazen behuizing, maar wél een koptelefooningang. De vingerafdrukscanner zit wederom op de achterkant.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 6 achterkant gelekt: metalen behuizing met audio-ingang

Wat zouden we toch moeten zonder Evan Blass? De gerenommeerde techjournalist claimt ditmaal te weten hoe de OnePlus 6 eruitziet. In een foto op Twitter toont hij de vermoedelijke achterkant van het toestel.

De opvallende grijze kleur doet vermoeden dat het vlaggenschip van metaal gemaakt is. Bovendien wordt duidelijk dat hij een koptelefooningang heeft. Of de telefoon daarom waterdicht is, moet nog maar blijken. Ook zien we een vingerafdrukscanner onder de dubbele camera.

OnePlus 6 geruchten glazen achterkant

De foto is opvallend, aangezien eerder werd gesuggereerd dat de OnePlus 6 een glazen behuizing krijgt, zoals op bovenstaande foto te zien is. Het voordeel van zo’n ‘jasje’ is draadloos opladen. Wellicht komen er daarom twee versies van het toestel op de markt, of is één van de foto’s vals. Gezien de status van Blass zijn we echter geneigd te geloven dat de OnePlus 6 geen glazen behuizing krijgt.

Dit weten we al over de OnePlus 6

Volgens de laatste geruchten moet ook de OnePlus 6 eraan geloven: het toestel krijgt een inkeping aan de bovenkant van het scherm. Daarnaast heeft hij een Snapdragon 845-chip en 8GB-werkgeheugen.

De OnePlus 6 wordt in juni aangekondigd met een hoger prijskaartje dan zijn voorganger. Een mogelijke adviesprijs is 559 euro. Zoveel kostte de meest uitgebreide OnePlus 5T-versie ook bij uitkomst.

Lees ook: 5 zaken die we al weten over de OnePlus 6

Op de hoogte blijven van de OnePlus 6? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of download de Android Planet-app!

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6 Dualsim
OnePlus 6 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu