De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘OnePlus 6 wordt duurste OnePlus-smartphone tot nu toe’

Wouter Nijsen
1 mei 2018, 13:11
1 min leestijd
‘OnePlus 6 wordt duurste OnePlus-smartphone tot nu toe’

Volgens een nieuw gerucht wordt de OnePlus 6 opnieuw duurder dan zijn voorganger, de 5T. Het nieuws volgt de trend dat elke nieuwe OnePlus-smartphone iets meer kost, en steeds meer de adviesprijs van andere vlaggenschepen nadert.

‘OnePlus 6 duurder dan voorganger’

De website True Tech schrijft dat de OnePlus 6 36999 Indiase rupees gaat kosten, wat omgerekend neerkomt op 555 dollar. Reken je dat om naar euro’s, dan kom je uit op een bedrag van zo’n 460 euro. Inclusief btw komt er echter zo’n 100 euro bij. Het is daarom aannemelijker dat het bedrijf de dollarprijs één op één overzet naar euro’s en kiest voor een prijs van rond de 550 euro.

Heel verrassend is het nieuws niet, want OnePlus kiest er de afgelopen jaren om zijn toestellen telkens iets duurder te maken. Waar de originele OnePlus One verscheen voor 269 euro, had de 5T een vanafprijs van 499 euro. True Tech lekte eerder de officiële prijs van de OnePlus 5 en lijkt daarom over betrouwbare bronnen te beschikken.

oneplus 6 aankondiging

Eerdere geruchten suggereerden al dat de OnePlus 6 een hogere adviesprijs krijgt dan zijn voorganger. Op 16 mei weten we wat de telefoon definitief gaat kosten, want dan organiseert OnePlus een evenement in Londen om zijn nieuwste vlaggenschip te onthullen.

Verschillende specificaties zijn al bekend en bevestigd door het bedrijf. Zo weten we dat de OnePlus 6 is voorzien van een glazen achterkant (mogelijk voor draadloos opladen), waterdichte behuizing, Snapdragon 845-chip, maximaal 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een voorkantvullend scherm met een notch.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de OnePlus 6 door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, of download de Android Planet-app!

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: True Tech
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's