De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus 6 heeft groter scherm, iets hogere prijs dan voorganger’

Thomas Haenen
22 maart 2018, 9:35
1 min leestijd
‘OnePlus 6 heeft groter scherm, iets hogere prijs dan voorganger’

Mogelijke specificaties en de adviesprijs van de OnePlus 6 zijn uitgelekt. Die suggereren dat de smartphone krachtiger wordt, maar ook een tikkeltje duurder.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 6 specificaties uitgelekt

De OnePlus 6 krijgt een 6,2 inch-scherm, zo claimt CNMO. De site zegt zich te baseren op informatie uit een intern verkoopsysteem van een winkel. Een bijgevoegd screenshot toont dat de telefoon daarnaast een Snapdragon 845-chip heeft met 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Achterop zitten twee camera’s van 16 en 20 megapixel.

Als de informatie klopt, betekent dat slechts een kleine upgrade ten opzichte van de OnePlus 5T. Het vorige model verscheen een kleine zes maanden geleden, en is uitgerust met dezelfde camera. De 5T heeft een 6 inch-scherm met een resolutie van 2160 bij 1080 pixels.

Gelekte afbeeldingen suggereren dat de OnePlus 6 een randloos scherm heeft, met een notch aan de bovenkant. Er is dan slechts een kleine inkeping voor de selfiecamera en enkele sensoren.

Hogere adviesprijs

Het systeem vermeldt een adviesprijs van 749 Canadese dollars, exclusief btw. Omgerekend en inclusief btw komt dat neer op iets minder dan 600 euro. Dat is zo’n 100 euro meer dan het basismodel van de OnePlus 5T. Het feit dat de variant in het systeem over 256GB opslagruimte beschikt, suggereert echter dat het om een iets duurdere editie gaat. Op dit moment wordt de OnePlus 5T met 8GB RAM en 128GB opslag voor 559 euro verkocht.

De afbeeldingen en specificaties suggereren dat de nieuwe smartphone zeer binnenkort al officieel onthuld wordt. Bronnen beweren dat de OnePlus 6 release gepland staat voor juni, iets minder dan een jaar na de introductie van de OnePlus 5. Of het bedrijf naast een nieuw design nog andere verbeteringen heeft gepland, is onbekend.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: CNMO
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu