De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Live: kijk mee naar de onthulling van de OnePlus 6T

Thomas Haenen
29 oktober 2018, 13:59
2 min leestijd
Live: kijk mee naar de onthulling van de OnePlus 6T

Vanmiddag om 16:00 wordt de OnePlus 6T officieel onthuld. Met deze livestream volg je het evenement in New York op de voet.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 6T livestream: volg de aankondiging

De presentatie van OnePlus start vandaag, om 16:00 Nederlandse tijd. Dat is een dag eerder dan oorspronkelijk gepland: eigenlijk zou het evenement op dinsdag plaats vinden. OnePlus zag zich echter genoodzaakt de aankondiging te verschuiven nadat Apple een evenement op dezelfde dag aankondigde. Vanmiddag heeft de Chinese fabrikant wél het rijk alleen.

Hoewel veel details van de OnePlus 6T al zijn uitgelekt, wordt de smartphone vandaag pas voor het eerst officieel getoond. Dan weten we dus definitief alles over de releasedatum, adviesprijs, specificaties en meer. Via bovenstaande video kijk je live mee naar het evenement in New York. Hoe lang de presentatie precies duurt is onbekend, maar waarschijnlijk minimaal een uur.

Als de geruchten kloppen, is het toestel al snel daarna verkrijgbaar. In Nederland kun je straks de OnePlus 6T kopen via de eigen website van de fabrikant of via Belsimpel. Het instapmodel wordt dit jaar niet uitgerust met 64GB opslagruimte, maar 128GB. Wel kost de goedkoopste OnePlus waarschijnlijk nog steeds minder dan 600 euro.

Meer over de OnePlus 6T

De belangrijkste feature van de OnePlus 6T is waarschijnlijk de vingerafdrukscanner die ín het scherm verwerkt zit. Net als bij de Huawei Mate 20 Pro moet je je vinger op het beeld leggen om het toestel te ontgrendelen. Ook heeft de 6T volgens bronnen een groter scherm en betere accu. Het toestel loopt tevens direct op Android 9.0 (Pie).

De telefoon wordt de opvolger van de OnePlus 6, die begin dit jaar verscheen. OnePlus is doorgaans vrij snel met het uitbrengen van nieuwe vlaggenschepen: de 6 is nauwelijks een half jaar oud. Dat toestel is inmiddels nog maar mondjesmaat verkrijgbaar om ruimte te maken voor de 6T.

Houd Android Planet in de gaten voor het laatste nieuws rondom de OnePlus 6T. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of neem een kijkje in de Android Planet-app. Dan weet je als eerste alle details, van de adviesprijs tot de releasedatum. 

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu