De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘McLaren-versie OnePlus 6T heeft 256GB opslag, 10GB werkgeheugen’

Thomas Haenen
29 november 2018, 12:37
2 min leestijd
‘McLaren-versie OnePlus 6T heeft 256GB opslag, 10GB werkgeheugen’

Van de OnePlus 6T verschijnt volgende maand een flink opgevoerde versie. In samenwerking met McLaren zou de fabrikant werken aan een variant met meer werkgeheugen en opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 6T McLaren Edition-specificaties gelekt

Op 11 december wordt de OnePlus 6T McLaren Edition onthuld, zo schrijft MySmartPrice op basis van ‘betrouwbare bronnen’. Het toestel is een ‘saluut aan snelheid’ en wordt daarom uitgerust met krachtigere hardware dan de gewone OnePlus 6T. Waar het standaardmodel beschikt over 6GB RAM en 128GB opslag, krijg dit model liefst 10GB werkgeheugen en 256GB aan opslagruimte.

OnePlus 6T Thunder Purple

Hoeveel deze McLaren-smartphone gaat kosten is nog onduidelijk. Waarschijnlijk ligt de adviesprijs zo rond de 600 tot 700 euro; iets duurder dan de reguliere 6T. Het toestel wordt naar verwachting slechts in een kleine oplage geproduceerd. Onbekend is of de samenwerking nog andere aanpassingen of verbeteringen oplevert.

Overigens is het maar vraag of de grote hoeveelheid werkgeheugen echt wat toevoegt. De meeste andere topmodellen zijn uitgerust met 6GB werkgeheugen, en dat is in de praktijk meer dan genoeg om de meeste apps op te slaan in het werkgeheugen. De Google Pixel 3 is zelfs uitgerust met ‘maar’ 4GB werkgeheugen, wat suggereert dat dit volgens de Android-maker voldoende is.

Samenwerking OnePlus en McLaren

McLaren en OnePlus organiseren op 11 december een gezamenlijk evenement op het circuit van de automaker om te smartphone te presenteren. Direct daarna gaat de opgevoerde 6T al in de verkoop. Of het om een langdurige samenwerking gaat is onduidelijk, maar mogelijk zien we het logo van OnePlus volgend jaar terug op de Formule 1-bolides van McLaren.

De OnePlus 6T is één van de eerste smartphones met een vingerafdrukscanner in het scherm. Ook is de notch kleiner gemaakt, en maken de dubbele camera’s betere foto’s in het donker. Wil je meer weten, lees dan ook onze OnePlus 6T review.

Lees meer over OnePlus

Bron: MySmartPrice
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu