Bedankt Apple: OnePlus 6T wordt een dag eerder onthuld

Erwin Vogelaar
20 oktober 2018, 9:41
2 min leestijd
Bedankt Apple: OnePlus 6T wordt een dag eerder onthuld

De OnePlus 6T presentatie vindt een dag eerder plaats dan gepland. Op deze manier hoeft de smartphone het niet tegen een Apple-event op te nemen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 6T presentatie is een dag eerder

De presentatie van de OnePlus 6T zou aanvankelijk op 30 oktober plaatsvinden. Voor die dag was een evenement in New York gepland, terwijl je thuis via een livestream mee kunt kijken. Die presentatie vindt nu een dag eerder plaats op 29 oktober, want Apple heeft weer eens wat aan te kondigen.

Apple houdt op 30 oktober een evenement om onder andere een nieuwe iPad Pro te onthullen. OnePlus wil niet dat Apple alle aandacht afpakt, dus heeft het bedrijf besloten zijn onthulling een dagje te verschuiven.

oneplus 6t presentatie

“Toen we de launch van de OnePlus 6T op 8 oktober aankondigde, waren we ervan overtuigd dat onze timing ervoor zou zorgen dat we de maximale hoeveelheid mensen konden bereiken”, stelt OnePlus-ceo Pete Lau op het OnePlus-forum. “Dat veranderde toen Apple aankondigde een eigen event op 30 oktober te houden.”

Lau stelt met verschillende perscontacten gesproken te hebben om te weten wat er zou gebeuren als de OnePlus 6T-presentatie en het Apple-event op dezelfde dag zouden plaatsvinden. Die contacten stelden dat OnePlus dan overschaduwd zou worden.

Nederlandse tijd

Op 29 oktober 16:00 Nederlandse tijd wordt de OnePlus 6T onthuld. Vergeleken met de OnePlus 6 biedt de nieuwe smartphone een aardige upgrade. Onder andere met een vingerafdrukscanner die onder het scherm is geplaatst en een iets groter scherm van 6,4-inch met een druppelvormige notch. Tevens wordt de OnePlus 6T besturing aangepakt.

Het is nog niet bekend hoeveel de OnePlus 6T moet gaan kosten, maar het toestel is een week na de onthulling verkrijgbaar op dinsdag 6 november. Volgens geruchten wordt de smartphone wel iets duurder dan zijn voorganger.

We hebben de dingen we nu al weten over de OnePlus 6T op een rijtje gezet.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu