‘Dit gaat de OnePlus 6T kosten’
Wouter Nijsen

De afgelopen weken is vrijwel alles over de OnePlus 6T gelekt, maar de prijs wisten we nog niet. Zoals verwacht wordt de nieuwe smartphone een paar tientjes duurder, maar wel standaard geleverd met meer opslagruimte. De officiële aankondiging laat nog een paar dagen op zich wachten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

OnePlus 6T prijs: zo duur is het toestel

Smartphonelekker Ishan Agarwal deelt op Twitter de adviesprijzen van de OnePlus 6T. Volgens de insider gaat het instapmodel van de 6T, die beschikt over 6GB RAM en 128GB opslag, 559 euro kosten. Dit is een aantal tientjes meer dan wat de fabrikant voor het instapmodel van de OnePlus 6 vroeg: 519 euro. Wel krijg je met de 6T standaard 128GB aan opslagruimte, twee keer zoveel als bij zijn voorganger.

oneplus 6t prijs

Kies je straks voor het model met 8GB RAM en 128GB opslag, dan betaal je 589 euro. Tot slot brengt OnePlus een variant uit met maar liefst 8GB werkgeheugen en 256GB opslag, voor 639 euro. Het toestel komt in twee kleuren: Mirror Black en Midnight Black, al zou volgens Agarwal mogelijk ook een paarse versie verschijnen. Aanstaande maandag (29 oktober) onthult OnePlus de definitieve prijzen van de 6T. Vanaf 6 november is de smartphone te koop.

Specificaties en nieuwe features

De belangrijkste nieuwe feature van de OnePlus 6T is ‘Screen Unlock’, de vingerafdrukscanner die zich onder het scherm bevindt. Bij de OnePlus 6 zat de scanner nog op de achterkant, maar bij de 6T leg je je vinger simpelweg op een gedeelte van het scherm. Daarnaast laten uitgelekte renders zien dat de smartphone is voorzien van een groter scherm (6,4 inch, 2340 bij 1080 pixels) met een kleinere, druppel-achtige notch.

Lees ook: 5 zaken die we al weten over de OnePlus 6T

Onder de motorkap is minder veranderd. De 6T wordt aangedreven door de Snapdragon 845-chip van Qualcomm, met 6/8GB RAM en 128/256GB opslag. Er gaan geruchten over een grotere 3700 mAh-accu, met ondersteuning voor Dash Charge om de telefoon weer snel op te laden. Tot slot beschikt de OnePlus 6T over Android Pie en dezelfde dubbele camera als zijn voorganger. Wel zou de fabrikant een speciale nachtmodus toevoegen voor betere cameraprestaties in het donker.

Lees meer over OnePlus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.