Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘OnePlus 6T komt in oktober uit en zoveel gaat hij kosten’

Michel van 't Klaphek
17 augustus 2018, 20:27
2 min leestijd
‘OnePlus 6T komt in oktober uit en zoveel gaat hij kosten’

De OnePlus 6T komt in oktober uit en zou weleens voor dé definitieve doorbraak van het bedrijf kunnen zorgen. Dit is waarom.

Lees verder na de advertentie.

‘OnePlus 6T releasedatum bekend’

De Amerikaanse tak van T-Mobile gaat het toestel namelijk verkopen. Het is de eerste keer dat een OnePlus-telefoon in de Verenigde Staten via een provider verkocht wordt. Volgens CNET, dat bronnen heeft die op de hoogte zijn van de plannen, zijn de provider en de telefoonmaker al sinds januari met elkaar in gesprek. De deal zou nu zo goed als officieel zijn.

De samenwerking zou voor OnePlus de definitieve doorbraak kunnen zijn onder het grote publiek. T-Mobile is namelijk één van de grootste providers van de VS en heeft een enorm klantenbestand.

OnePlus 6 draadloos opladen

Het telecombedrijf gaat overigens een aangepaste versie van de OnePlus 6T verkopen die is geoptimaliseerd voor het Amerikaanse telefoonnetwerk. In de rest van de wereld wordt de ‘normale’ versie uitgebracht. De 6T gaat volgens de website 550 dollar kosten en lijkt daarmee iets duurder dan zijn voorganger te worden. De OnePlus 6 was bij uitkomst vanaf 519 euro verkrijgbaar.

Dit weten we al over de OnePlus 6T

Alhoewel er nog heel weinig bekend is over de specificaties van de OnePlus 6T, weten we mogelijk wel hoe hij eruit gaat zien. De onlangs gepresenteerde Oppo R17 zou namelijk een voorproefje geven op het ontwerp van de nieuwe OnePlus-smartphone. OnePlus is onderdeel van Oppo en kijkt voor design inspiratie vaker naar telefoons van het moederbedrijf.

De Oppo R17 is een stijlvol vormgegeven smartphone met een elegante notch aan de bovenkant van het scherm. Opvallend genoeg is de vingerafdrukscanner achter het scherm geplaatst, waardoor je je vinger gewoon op het display kunt leggen om hem te ontgrendelen.

Op de hoogte blijven van de OnePlus 6T? Download dan de Android Planet-app, schrijf je in voor de nieuwsbrief of houd de site in de gaten!

Bron: CNET
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu