De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘OnePlus start verkoop 6T op 30 oktober’ – update

Wouter Nijsen
8 oktober 2018, 10:50
1 min leestijd
‘OnePlus start verkoop 6T op 30 oktober’ – update

De OnePlus 6T is nog niet officieel aangekondigd, maar de mogelijke releasedatum is al wel gelekt. Volgens Amazon India is de high-end smartphone vanaf dinsdag 30 oktober officieel te koop. Wanneer het toestel precies wordt onthuld, is nog niet bekend.

Update: OnePlus heeft bekendgemaakt dat de 6T op 30 oktober wordt gepresenteerd. Het is nog onduidelijk of de smartphone op die dag ook al te bestellen is.

‘OnePlus 6T verkoop start eind oktober’

Dat zou betekenen dat we nog ruim drie weken moeten wachten op de release van de OnePlus 6T. Op de website van Amazon India staat dat de pre-order-periode op 30 oktober stopt, zo ontdekte MySmartPrice. Hierdoor is het aannemelijk dat op die dag de verkoop ook start. In Nederland is de opvolger van de OnePlus 6 dan waarschijnlijk te koop via de website van OnePlus en Belsimpel.

Lees ook: OnePlus nu in Nederland, laat je smartphones kopen via iDeal

De verwachting is dat later vandaag bekend wordt gemaakt wanneer OnePlus de 6T presenteert. De fabrikant heeft de afgelopen weken al het een en ander over de telefoon verteld. Zo is duidelijk dat de 6T een vingerafdrukscanner onder het scherm krijgt, geen hoofdtelefoonaansluiting heeft en waarschijnlijk beschikt over een grotere 3700 mAh-accu.

Daarnaast is de OnePlus 6T hoogstwaarschijnlijk voorzien van een 6,41 inch-amoled-scherm, Snapdragon 845-chip, 6 of 8GB RAM, 64/128/256GB aan opslagruimte, Android Pie en een dubbele camera aan de achterkant. De notch – de inkeping in het scherm – is een stukje kleiner en heeft de vorm van een soort waterdruppel. Verder lijkt de 6T weer te beschikken over een glazen behuizing, waarbij draadloos opladen helaas ontbreekt. De adviesprijs is nog onduidelijk.

Volg het laatste nieuws over de OnePlus 6T door de Android Planet-app te downloaden, of check onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: MySmartPrice
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu