De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus 6T-verpakking verraadt vingerafdrukscanner in het scherm’

Thomas Haenen
5 september 2018, 10:58
2 min leestijd
‘OnePlus 6T-verpakking verraadt vingerafdrukscanner in het scherm’

De OnePlus 6T verschijnt mogelijk sneller dan verwacht. Hoewel we nog geen beelden hebben van het toestel zelf, zijn foto’s van het doosje al wel gelekt.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 6T-verpakking hint naar kleinere notch

Als we de schets in het doosje mogen geloven, krijgt het nieuwe toestel een veel smallere notch dan de OnePlus 6. De fabrikant heeft bovenaan het beeld van de OnePlus 6T slechts een minimale inkeping gemaakt, waar precies de selfiecamera in past. De speaker, die op de OnePlus 6 nog in de notch zat, is nu waarschijnlijk in de rand bovenop geplaatst.

Deze foto’s van de verpakking verschenen onlangs op het Chinese sociale netwerk Weibo. De betrouwbaarheid van de bron is onbekend. Het is op z’n minst verrassend dat de verpakking nu al lekt. Doorgaans brengt OnePlus zijn T-toestellen zo’n vijf of zes maanden na de introductie van het vorige model uit. Aangezien de OnePlus 6 in mei verscheen, was de verwachting dat de OnePlus 6T pas in oktober of november wordt onthuld. Dat we nu al de verpakking te zien krijgen, suggereert dat de smartphone niet ver weg is.

Vingerafdrukscanner in scherm

Het doosje hint tevens naar een vingerafdrukscanner die in het scherm verwerkt zit. Op vorige toestellen zat die nog onderop of onder het scherm. Fabrikanten als Huawei en Samsung werken al langer aan deze technologie, maar de OnePlus 6T zou het eerste mainstream toestel in Europa zijn waarbij de vingerafdrukscanner in het scherm zit.

De verwachting is dat er aan de binnenkant weinig gewijzigd wordt ten opzichte van de OnePlus 6. De Snapdragon 845-chip die in dat toestel zit is namelijk nog altijd de krachtigste die Qualcomm maakt. Ook beschikte de OnePlus 6 standaard al over een ruime 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Hoeveel de 6T gaat kosten is nog onbekend. Tot nu toe is vrijwel elke OnePlus-smartphone een paar tientjes duurder dan zijn voorganger.

Lees meer over OnePlus

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6 Dualsim
OnePlus 6 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu