Download: de officiële (live) wallpapers van de OnePlus 6T

Wouter Nijsen
30 oktober 2018, 14:44
2 min leestijd
Download: de officiële (live) wallpapers van de OnePlus 6T

Kun je niet wachten op de release van de OnePlus 6T, of zoek je een nieuwe achtergrond voor je smartphone? De officiële wallpapers van de 6T zijn al te downloaden, zodat je een vleugje van het vlaggenschip op je eigen telefoon krijgt. Download de achtergronden hier.

Lees verder na de advertentie.

Dit zijn de OnePlus 6T-wallpapers

Net als voorgaande jaren zijn de wallpapers van het nieuwe OnePlus-toestel gemaakt door de Zweedse ontwerper Hampus Olsson. Hij heeft drie nieuwe achtergronden ontworpen voor de 6T, die fraai en kleurrijk ogen. Op zijn website zijn de wallpapers te bekijken en downloaden, maar Olsson heeft ze voor het gemak gebundeld in een Dropbox-map. De plaatjes hebben een 4K-resolutie en zijn op iedere Android-telefoon te gebruiken.

Voor gebruikers van de OnePlus 6 is er een extraatje, want zij kunnen ook de live wallpapers van de 6T gebruiken. Het zijn bewegende varianten van de drie afbeeldingen die je hierboven ziet en worden geactiveerd als je de telefoon ontgrendelt. Ze zijn via deze link als apk-bestand te downloaden. Houd er dus wel rekening mee dat de live wallpapers alleen werken op de OnePlus 6, mits de smartphone op Android Pie draait. Check ook onze instructies voor het installeren van apk-bestanden op je telefoon.

Check de OnePlus 6T review

Android Planet heeft de 6T al een tijdje in gebruik en publiceerde onlangs een review. Check hieronder de conclusie van de recensie.

De OnePlus 6T is een uitstekende smartphone en op veel fronten een verbetering ten opzichte van de OnePlus 6. Het scherm is iets groter, heeft dunnere randen en een kleinere notch, en blijft er goed uitzien. De accu gaat wat langer mee, de camera is – ondanks dat de nachtmodus beter kan – iets slimmer en is er meer opslagruimte aanwezig. Screen Unlock heeft wat minpuntjes, maar werkt over het algemeen goed en is een toffe vernieuwing.

Daartegenover staat wel dat de koptelefoonaansluiting ontbreekt en het toestel weer een paar tientjes duurder is. Daarom is er ook meer concurrentie. De OnePlus 6T blijft een goede koop, maar is wat minder makkelijk aan te raden dan eerdere OnePlus-telefoons.

→ Lees de volledige OnePlus 6T review

Bekijk ook de OnePlus 6T videoreview

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu