De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Foto toont OnePlus 7 met voorkantvullend scherm zonder notch’

Wouter Nijsen
19 februari 2019, 12:31
1 min leestijd
‘Foto toont OnePlus 7 met voorkantvullend scherm zonder notch’

Hoewel nog maanden duurt voordat de OnePus 7 wordt aangekondigd, verschijnt langzaam de eerste informatie online. Nu zou een vermeende foto van de smartphone zijn opgedoken, waarop een scherm met hele dunne randen en geen notch te zien is.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de OnePlus 7-foto

oneplus 7 foto

De foto werd gedeeld door een gebruiker op Twitter en verscheen daarna op website Slashleaks. Op het plaatje zou de vermeende OnePlus 7 te zien zijn. Wat opvalt zijn de hele dunne randen rondom het scherm. Het scherm is ondersteboven gedraaid, waardoor de bezel aan de onderkant alsnog dikker is dan die aan de bovenkant.

Daarnaast is te zien dat bovenaan helemaal geen notch of uitsnede aanwezig is voor de frontcamera. OnePlus zou mogelijk voor een uitschuifmechanisme kiezen, wat betekent dat je de achterkant van de smartphone omhoog moet schuiven om een selfie te maken of de gezichtsherkenning te gebruiken. Omdat de bron nogal onbekend is, nemen we de foto vooralsnog met een korreltje zout.

Lees ook: ‘OnePlus 7 heeft uitstekende bobbel boven het scherm’

5G-smartphone van OnePlus

OnePlus presenteert zijn nieuwste smartphone doorgaans in mei of juni, maar komt dit jaar al eerder met een nieuw toestel. Het bedrijf heeft een evenement tijdens het Mobile World Congress 2019 gepland, waar de media mogelijk wordt bijgepraat over de eerste 5G-smartphone. OnePlus gaf eerder aan dat die smartphone vroeg in het voorjaar verschijnt, en het één van de eerste 5G-toestellen wordt.

Android Planet is aanwezig bij het Mobile World Congress en doet uitgebreid verslag van alle aankondigingen. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, of download de Android Planet-app om ons te volgen!

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu