OnePlus 7 (Pro) livestream: bekijk de onthulling van de nieuwe smartphones

Thomas Haenen
14 mei 2019, 15:33
2 min leestijd

Wil jij de OnePlus 7 en 7 Pro als eerste zien? De nieuwe smartphone wordt om 17:00 uur Nederlandse tijd onthuld, en met deze stream volg jij het live!

OnePlus 7 Pro livestream: zo kijk je mee

Vanmiddag om 17:00 uur begint het wereldwijde OnePlus 7 Launch Event. In Londen, New York, Bangalore en Beijing vinden evenementen plaats, waar het bedrijf zijn nieuwste smartphones presenteert aan fans en pers. Ook als je niet in één van die wereldsteden woont, kun je de aankondigingen op de voet volgen. Via onderstaande livestream kijk je vanmiddag ook naar de volledige presentatie van OnePlus-topman Carl Pei.

Voor het eerst in zijn geschiedenis presenteert de fabrikant vanavond twee nieuwe toestellen tegelijk: de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Hoewel veel details van beide smartphones zijn gelekt, worden ze vandaag pas voor het eerst officieel getoond. Dan weten we dus definitief alles over de releasedatum, adviesprijs, specificaties en meer. De presentatie duurt waarschijnlijk ongeveer een uur.

Meer over de nieuwe OnePlus-smartphones

Beide smartphones zijn waarschijnlijk al kort na de aankondiging verkrijgbaar. OnePlus heeft namelijk al een Nederlandse lancering van de OnePlus 7 Pro aangekondigd in samenwerking met T-Mobile. Vanaf 18 mei is het toestel te koop bij de provider. Het is voor het eerst dat OnePlus in Nederland direct met een lokale provider samenwerkt.

De OnePlus 7 Pro beschikt over een uitschuifbare selfiecamera en een scherm met een hogere ververssnelheid van 90Hz. Daardoor oogt het beeld vloeiender en soepeler. De OnePlus 7 wordt uitgerust met de nieuwe Snapdragon 855-chip en krijgt waarschijnlijk ook een betere camera. De adviesprijs van beide smartphones is nog onbekend.

Wil je meer weten? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief of de Android Planet-app te downloaden, weet je straks meteen alles over de nieuwe OnePlus-telefoons. 

Volg het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7 Dualsim
OnePlus 7 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu