De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus 7 Pro krijgt beveiligingsupdate augustus 2019 sneller dan Pixel-telefoons

Wouter Nijsen
1 augustus 2019, 12:22
2 min leestijd
OnePlus 7 Pro krijgt beveiligingsupdate augustus 2019 sneller dan Pixel-telefoons

Nog voordat Google de beveiligingsupdate van augustus 2019 uitrolt naar zijn Pixel-telefoons, is de patch al beschikbaar voor de OnePlus 7 Pro. De nieuwste update voor de smartphone brengt ook andere verbeteringen met zich mee.

OnePlus 7 Pro krijgt nieuwste beveiligingsupdate

oneplus 7 pro beveiligingsupdate augustus 2019

OnePlus brengt de OxygenOS 9.5.11-update uit voor de OnePlus 7 Pro, en die bevat de beveiligingsupdate van augustus 2019. Opvallend is dat deze patch nog niet eens is verschenen voor Googles eigen Pixel-smartphones, die altijd direct worden bijgewerkt. Waarschijnlijk verschijnt de update binnen enkele dagen alsnog voor de Pixels, maar gebruikers van de OnePlus 7 Pro kunnen ‘m al downloaden.

De update is iets meer dan 300MB groot en brengt ook kleinere verbeteringen met zich mee. Zo is de Adaptive Brightness-functie, die ervoor zorgt dat het scherm altijd helder genoeg is, verbeterd en is de OnePlus 7 Pro iets minder gevoelig voor schermaanrakingen tijdens het gamen. Tot slot worden alle Google-apps en -services bijgewerkt naar de nieuwste versies.

Meer updates voor de 7 Pro

Onlangs werd duidelijk dat OnePlus werkt aan cameraverbeteringen voor de 7 Pro. Zo zou het in de toekomst mogelijk worden om nachtfoto’s, waarbij de Nightscape-feature wordt gebruikt, te maken met alle drie de camera’s achterop. Op dit moment is de nachtmodus alleen beschikbaar als je foto’s maakt met de reguliere 48 megapixel-camera. Met de 8 megapixel-telelens en 16 megapixel-groothoeklens is dat nog niet mogelijk, maar daar komt verandering in.

Ook interessant → Op bezoek bij het OnePlus Open Ears Forum: luisteren doet leren

De OnePlus 7 Pro is sinds mei verkrijgbaar en de duurdere en grotere broer van de ‘normale’ OnePlus 7. Het toestel onderscheidt zich door het voorkantvullende scherm met een ververssnelheid van 90Hz, uitschuifbare selfiecamera, driedubbele camera en forse 4000 mAh-accu die razendsnel oplaadt. In de OnePlus 7 Pro review lees je alles over de high-end smartphone. Of check onze video over de telefoon hieronder.

Volg het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu