OnePlus 7 Pro-scherm wordt geplaagd door ‘spookaanrakingen’

Erwin Vogelaar
25 mei 2019, 13:51
2 min leestijd
OnePlus 7 Pro-scherm wordt geplaagd door ‘spookaanrakingen’

De eerste gebruikers van de nieuwste OnePlus ervaren vreemde problemen. Het OnePlus 7 Pro touchscreen registreert namelijk ‘spookaanrakingen’.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 7 Pro touchscreen registreert ‘spookaanrakingen’

De nieuwe OnePlus 7 Pro heeft een vreemd probleem. Het aanraakscherm registreert soms aanrakingen terwijl de gebruiker niets doet. Specifiek worden deze ‘spookaanrakingen’ geregistreerd in de randen van het scherm. Met name in de bovenhoeken. Op het offiële OnePlus-forum praten gebruikers over hun ervaringen rond dit probleem. Inmiddels worden er al negen pagina’s met klachten gevuld.

Op het forum heeft een OnePlus-medewerker die bugs verzamelt, het probleem in de lijst met bekende bugs gezet. Het is op dit moment nog niet duidelijk of het probleem ligt aan de software of hardware. Hopelijk is het de software, zodat OnePlus met een komende update het probleem snel kan verhelpen.

OnePlus 7 Pro scherm

De spookaanrakingen worden voornamelijk duidelijk bij het gebruik van de app CPU-Z. Met deze app kun je informatie over je hardware aflezen. Toch ondervinden verschillende gebruikers hetzelfde probleem ook in andere apps.

In deze video van Android Police zie je het probleem in actie. De maker van de video stelt contact te hebben gehad met OnePlus. Het bedrijf geeft het probleem op dit moment een hoge prioriteit en gaat op zoek naar een oplossing.

Heb jij een OnePlus 7 Pro en merk je dit probleem ook of juist helemaal niet? Laat dan van je horen in de reacties. Het is namelijk nog onduidelijk hoe wijdverspreid deze bug is.

OnePlus 7 Pro kopen

De OnePlus 7 Pro is sinds deze week te koop. Check de OnePlus 7 Pro aanbiedingen als je het toestel in huis wil halen. Binnenkort publiceren we onze review van de smartphone. Om die te lezen zodra het zover is, download je de gratis Android Planet-app. Vergeet je ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief voor meer nieuws rond de OnePlus 7 Pro.

Lees meer berichten over de OnePlus 7 Pro

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu