De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus 7T krijgt ook 90Hz-scherm, maar wordt goedkoper dan OnePlus 7 Pro’

Michel van 't Klaphek
6 september 2019, 11:33
2 min leestijd
‘OnePlus 7T krijgt ook 90Hz-scherm, maar wordt goedkoper dan OnePlus 7 Pro’

Het lijkt erop dat de OnePlus 7T één van de beste features van de OnePlus 7 Pro krijgt, maar zonder het bijbehorende prijskaartje. De fabrikant wekt namelijk de suggestie dat ook dit toestel over een 90Hz-scherm beschikt.

Lees verder na de advertentie.

‘Ook OnePlus 7T krijgt 90Hz-scherm’

Achter de schermen is OnePlus druk bezig met nieuwe telefoons. In een interview met CNET licht directeur Pete Lau alvast een tipje van de sluier op. Volgens de topman wordt de volgende OnePlus-smartphone goedkoper dan de OnePlus 7 Pro, die bij release 709 euro kostte.

OnePlus Pro-plannen

Daarbij gaf Lau aan dat dit toestel een 90Hz-scherm heeft. Dit betekent dat het beeld 90 keer per seconde ververst. De meeste andere Android-smartphones hebben momenteel een 60Hz-scherm. De hogere ververssnelheid komt met name van pas tijdens het kijken van films en spelen van games. Ook tijdens het scrollen door langere teksten heb je profijt van de hoge ververssnelheid.

“We hebben veel positieve feedback op het 90Hz-scherm van de OnePlus 7 Pro ontvangen, en willen deze ervaring in de toekomst aan meer smartphones toevoegen”, aldus Lau. Alhoewel hij het beestje niet bij de naam noemt, heeft de directeur het hoogstwaarschijnlijk over de OnePlus 7T.

Verwachte OnePlus 7T specificaties

In november van vorig jaar bracht OnePlus de 6T uit. Het lijkt daarom logisch dat de OnePlus 7T en 7T Pro niet lang meer op zich laten wachten. Omdat de telefoons relatief snel volgen op de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro, zijn ze waarschijnlijk qua specificaties grotendeels hetzelfde.

Dit betekent dat de OnePlus 7T (Pro) waarschijnlijk is uitgerust met een Snapdragon 855 of 855 Plus-processor, 6 tot 12GB werkgeheugen en 128/256GB opslag. Ook is er waarschijnlijk een driedubbele camera op de achterkant aanwezig, net als een vingerafdrukscanner in het scherm.

→ Check ook onze OnePlus 7 Pro review

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: CNET
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu