Wouter Nijsen

Vandaag om 15.30 uur wordt de OnePlus 7T aangekondigd in India en met deze livestream kun je de presentatie overal volgen. Zo weet je als eerste over welke nieuwe features de smartphone beschikt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

OnePlus 7T livestream: zo kijk je mee

Vanmiddag om 15.30 uur vindt een OnePlus-event plaats, waar de 7T wordt aangekondigd. Op 10 oktober organiseert de Chinese fabrikant een evenement in Europa, maar het bedrijf maakte eerder bekend de smartphone al op 26 september in India te onthullen. Hierdoor weet je straks precies hoe de smartphone eruitziet, wat de belangrijkste verbeteringen zijn en in hoeverre hij verschilt van de eerder verschenen OnePlus 7 en 7 Pro.

Waarschijnlijk houdt OnePlus nog een paar zaken over de 7T geheim, zoals de Europese adviesprijs en releasedatum. Als je wil weten wat de precieze specificaties van het toestel zijn, dan is het de moeite waard om de stream te volgen. Ook de OnePlus TV, waar het nodige over is gelekt, wordt waarschijnlijk tijdens de keynote getoond.

Wat we weten over de OnePlus 7T

De OnePlus 7T lijkt een grotere upgrade te worden ten opzichte van zijn voorganger dan eerdere T-toestellen. Zo heeft het 6,55 inch-scherm een ververssnelheid van 90Hz, net als de OnePlus 7 Pro van eerder dit jaar. Ook beschikt de telefoon over een driedubbele camera en vernieuwd design. OnePlus toonde het ontwerp van de 7T zelf op officiële afbeeldingen.

Onder de motorkap zit de nieuwe Snapdragon 855 Plus-chip met 6/8GB RAM en 128GB aan opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 3800 mAh en laadt sneller op dan voorheen. OnePlus heeft verder bevestigd dat de 7T niet draadloos opladen ondersteunt, maar wel draait op Android 10. Daarmee is het de eerste smartphone die uit de doos met de allernieuwste Android-versie verschijnt.

Blijf op de hoogte van de OnePlus 7T-aankondiging door de website te volgen, de Android Planet-app te downloaden of je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Het laatste nieuws over OnePlus

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.