OnePlus 7T Pro livestream: volg hier de onthulling

Colin Baak
10 oktober 2019, 15:11
1 min leestijd

Aan het eind van de middag wordt de OnePlus 7T Pro aangekondigd. Via deze livestream kun je de gehele onthulling in Londen op de voet volgen. Vanaf 17.00 kun je meekijken.

OnePlus 7T Pro livestream: zo kijk je mee

De OnePlus 7T is al gepresenteerd, maar vanmiddag om 17.00 uur is het tijd voor het Pro-model. Deze 7T Pro is de opvolger van de OnePlus 7 Pro. We verwachten eenzelfde design, met verschillende kleine upgrades. Daarnaast maakt OnePlus waarschijnlijk bekend wat beide toestellen in de Benelux gaan kosten.

Wat wel al weten over de OnePlus 7T Pro

De Snapdragon 855 Plus-processor is het kloppende hart in de OnePlus 7T Pro, net als bij de 7T. Qua scherm verwachten we weer een 6,67 inch-amoled-paneel met een ververssnelheid van 90Hz. Het display heeft ook weer een hoge resolutie van 3120 bij 1440 pixels, evenals afgeronde schermranden.

Ook zijn er weer drie camera’s aanwezig op de achterkant, zo zagen we afgelopen week in verschenen afbeeldingen. Wel lijkt er een extra sensor aanwezig, die naast de cameramodule is geplaatst. Details over de accucapaciteit zijn nog onbekend. Wel ligt het voor de hand dat het toestel over sneller opladen beschikt, net als de 7T. Draadloos opladen ontbreekt helaas.

Daarnaast zullen we te horen krijgen in welke kleuren de OnePlus 7T Pro verkrijgbaar komt. Ook verwachten we info over de hoeveelheid werk- en opslaggeheugen. Tot slot draait de 7T Pro op het nieuwe Android 10, iets dat OnePlus eerder al bekendmaakte voor de 7T.

Blijf op de hoogte van de OnePlus 7T Pro-aankondiging door de website te volgen, onze Android Planet-app te downloaden of je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7T
OnePlus 7T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu