De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Gerucht: OnePlus 7T Pro wordt op 15 oktober gepresenteerd

Wouter Nijsen
12 augustus 2019, 11:04
2 min leestijd
Gerucht: OnePlus 7T Pro wordt op 15 oktober gepresenteerd

De smartphone laat nog even op zich wachten, maar langzaam verschijnt informatie over de OnePlus 7T Pro. Volgens een doorgaans betrouwbare insider wordt het toestel op dinsdag 15 oktober gepresenteerd.

Lees verder na de advertentie.

‘OnePlus 7T Pro-presentatie op 15 oktober’

Smartphonelekker Max J. toont op Twitter een afbeelding van een OnePlus-smartphone met 15 oktober als datum. Dat zou erop duiden dat het volgende toestel van de Chinese fabrikant op die dag wordt aangekondigd. Max J. heeft in het verleden juiste informatie gelekt over onaangekondigde smartphones, al zou het wel betekenen dat OnePlus zijn nieuwste telefoon iets eerder onthult dan vorig jaar.

oneplus 7t pro presentatie

De OnePlus 6T werd vorig jaar op 29 oktober uit de doeken gedaan en was vanaf november te koop. De OnePlus 7T Pro zou dus twee weken eerder het levenslicht zien, en ligt vermoedelijk ook eerder in de winkels dan zijn voorganger. OnePlus bracht de 7 Pro – samen met de reguliere OnePlus 7 – in mei dit jaar uit en blijft de telefoon voorlopig nog verkopen.

Wat we weten over de OnePlus 7T Pro

Over de vernieuwingen van de 7T Pro is weinig bekend. Wel verwachten we dat OnePlus de camera verder verbetert en de smartphone standaard levert met Android Q. Daarnaast kan het zijn dat OnePlus ondersteuning voor draadloos opladen inbouwt, een functie waar gebruikers al lange tijd om vragen. Dit lijkt niet vanzelfsprekend, want volgens OnePlus is draadloos laden nog niet snel genoeg.

Lees ook: ‘OnePlus werkt aan 7T Pro, eerste foto’s tonen prototype’

Verder is OnePlus waarschijnlijk van plan om de camera verder te verbeteren, al blijft het design waarschijnlijk hetzelfde. Het is nog onduidelijk of de ‘gewone’ OnePlus 7 ook een upgrade krijgt in de vorm van een OnePlus 7T.

Blijf op de hoogte van alle geruchten rondom de 7T Pro door de Android Planet-app te downloaden of je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Lees meer nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu