De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus werkt aan 7T Pro, eerste foto’s tonen prototype’

Wouter Nijsen
5 augustus 2019, 11:03
2 min leestijd
‘OnePlus werkt aan 7T Pro, eerste foto’s tonen prototype’

OnePlus lijkt te werken aan een opvolger voor de OnePlus 7 Pro. Er is nog weinig over de smartphone bekend, maar mogelijk zijn wel de eerste foto’s van prototypes online verschenen.

Lees verder na de advertentie.

‘OnePlus 7T Pro op komst’

De doorgaans betrouwbare telecominsider Max J. claimt op Twitter dat OnePlus van plan is om later dit jaar de 7T Pro uit te brengen. Dat zou logisch zijn, want de Chinese fabrikant kiest er al sinds de OnePlus 3 voor om tegen het einde van het jaar een verbeterde smartphone op de markt te brengen. Een OnePlus 7T Pro ligt daarom voor de hand, al is het onduidelijk of ook de reguliere OnePlus 7 een upgrade krijgt.

Op het Chinese sociale netwerk Weibo zijn foto’s verschenen van wat een prototype van de OnePlus 7T Pro moet zijn. De beelden laten zien dat de smartphone erg lijkt op zijn voorganger en opnieuw beschikt over een scherm dat de volledige voorkant vult. Ook dit is logisch, want T-toestellen van OnePlus introduceren doorgaans kleinere verbeteringen en niet compleet nieuwe designs.

Over de vernieuwingen van de 7T Pro is weinig bekend. Wel verwachten we dat OnePlus de camera verder verbetert en de smartphone standaard levert met Android 10 (Q). Daarnaast kan het zijn dat OnePlus ondersteuning voor draadloos opladen inbouwt, een functie waar gebruikers al lange tijd om vragen. Dit lijkt niet vanzelfsprekend, want volgens OnePlus is draadloos laden nog niet snel genoeg.

Over de OnePlus 7 Pro

Tot de release van de 7T Pro blijft OnePlus de 7 Pro verkopen. Het toestel onderscheidt zich door het voorkantvullende scherm met een ververssnelheid van 90Hz, uitschuifbare selfiecamera, driedubbele camera en forse 4000 mAh-accu die razendsnel oplaadt. In de uitgebreide OnePlus 7 Pro review lees je alles over de high-end smartphone. Of check onze video over de telefoon hieronder.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu