De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘OnePlus 7T Pro te zien op gelekte renders, krijgt hetzelfde design’

Wouter Nijsen
30 augustus 2019, 18:37
2 min leestijd
‘OnePlus 7T Pro te zien op gelekte renders, krijgt hetzelfde design’

Nadat eerder renders van de OnePlus 7T opdoken, is nu ook de grotere en luxere 7T Pro gelekt. De smartphone heeft het hetzelfde design als zijn voorganger en lijkt slechts kleine verbeteringen te introduceren.

Lees verder na de advertentie.

‘OnePlus 7T Pro renders verschijnen online’

Het design van de OnePlus 7T Pro is identiek aan dat van zijn voorganger, de 7 Pro. Dat blijkt uit renders die door 91Mobiles zijn gepubliceerd, in samenwerking met de bekende smartphonelekker OnLeaks.

Het toestel heeft opnieuw een voorkantvullend scherm van 6,67 inch zonder notch. De selfiecamera schuift daarentegen uit de behuizing en komt alleen naar buiten als je een zelfportret wil maken, of de gezichtsherkenning gebruikt.

Daarnaast lijkt het amoled-scherm opnieuw een ververssnelheid van 90Hz te krijgen, waardoor beelden vloeiender ogen en scrollen soepeler gaat. Verder heeft de OnePlus 7T Pro weer een opnieuw vingerafdrukscanner achter het scherm, net als de OnePlus 7-telefoons. Ook de achterkant, met de drie camera’s en led-flitser, lijkt ongewijzigd.

Volgens insider Ishan Agarwal heeft de OnePlus 7T Pro een iets grotere 4080 mAh-accu, met ondersteuning voor Warp Charge. Met snellaadtechniek zit de 7T Pro na 20 minuten laden voor 50 procent vol, en duurt het opladen van 0 naar 100 procent slechts 65 minuten. Verder zou OnePlus de nachtmodus van de camera willen verbeteren en een macromodus toevoegen.

OnePlus 7T krijgt ook 90Hz-scherm

De directe opvolger van de goedkopere OnePlus 7, de OnePlus 7T, lijkt een grotere upgrade te worden. Volgens gelekte informatie heeft het toestel een iets groter scherm, met ook een ververssnelheid van 90Hz. Bij de OnePlus 7 is dit 60Hz, en was het speciale display juist één van de onderscheidende features van de Pro-versie. Daarnaast heeft deze telefoon naar verluidt een Snapdragon 855 Plus-chip, die volgens 91Mobiles ook in de 7T Pro zit.

De Plus-variant van de Snapdragon 855 is vooral geschikt voor zware games en augmented reality of virtual reality-toepassingen. De ‘normale’ 7T zou bovendien een verbeterde camera hebben met drie lenzen. Waarschijnlijk gaat het om een primaire camera, groothoeklens en dieptesensor.

OnePlus presenteert zijn nieuwe smartphones mogelijk op 26 september, waarna de release enkele weken later moet plaatsvinden. Zodra hier meer over bekend is, dan lees je het natuurlijk op Android Planet.

Lees meer nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's