De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Toekomstige OnePlus-telefoons krijgen 90Hz-scherm, 7T ontvangt eerste update

Wouter Nijsen
27 september 2019, 9:45
2 min leestijd
Toekomstige OnePlus-telefoons krijgen 90Hz-scherm, 7T ontvangt eerste update

Alle OnePlus-smartphones die in de toekomst verschijnen, hebben een scherm met een hogere ververssnelheid van 90Hz. Daarnaast krijgt de nieuwe OnePlus 7T een eerste update, die meteen een aantal verbeteringen voor het scherm en de camera doorvoert.

Lees verder na de advertentie.

Alle OnePlus-telefoons hebben in de toekomst 90Hz

OnePlus-ceo Carl Pei liet tijdens de presentatie van de 7T weten dat alle OnePlus-smartphones die in de toekomst worden uitgebracht, beschikken over een 90Hz-scherm. Het bedrijf introduceerde de feature eerder dit jaar met de OnePlus 7 Pro en ook de nieuwe 7T heeft een 90Hz-display. Dit betekent dus ook dat de 7T Pro, die in oktober wordt aangekondigd, over een vloeiender scherm beschikt.

OnePlus 7T Pro

Een 90Hz-scherm ververst zichzelf negentig keer per seconden, waardoor beelden vloeiender ogen en een smartphone een stuk soepeler en sneller aanvoelt. De meeste Android-toestellen die nu worden uitgebracht hebben een 60Hz-scherm, zoals de Huawei Mate 30 Pro en eerder verschenen Samsung Galaxy Note 10 Plus. Ook de ‘normale’ OnePlus 7 van eerder dit jaar heeft een 60Hz-display.

OnePlus 7T-update met kleine verbeteringen

Tijdens een event in India werd gisteren de 7T officieel uit de doeken gedaan, al was vrijwel alles over de telefoon bekend. Het toestel heeft naast een vloeiender scherm ook een driedubbele camera aan de achterkant, de nieuwe Snapdragon 855 Plus-chip en een grotere 3800 mAh-accu die sneller oplaadt dan zijn voorganger.

OnePlus 7T officieel gepresenteerd: alles wat je moet weten

Als je straks de 7T in huis haalt, dan kun je meteen een software-update installeren. De update brengt verbeteringen voor de stabiliteit, camera en het scherm met zich mee, maar lijkt geen nieuwe features te introduceren. De 7T draait standaard op Android 10 en is daarmee de eerste smartphone die uit de doos over de nieuwste Android-software beschikt. OnePlus maakte de Android 10-update eerder beschikbaar voor de 7 en 7 Pro.

Lees meer over OnePlus

Bron afbeelding: igeeksblog
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7T
OnePlus 7T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu