De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Downloaden: de officiële wallpapers van de OnePlus 7T

Wouter Nijsen
27 september 2019, 12:31
1 min leestijd
Downloaden: de officiële wallpapers van de OnePlus 7T

Zoek je een fraaie nieuwe wallpaper voor je smartphone, dan zijn de officiële achtergronden van de OnePlus 7T het checken waard. De wallpapers zijn nu te downloaden, zodat je een vleugje van de nieuwe OnePlus-telefoon op je eigen toestel krijgt.

Dit zijn de OnePlus 7T-wallpapers

Hampus Olsson, een Zweedse ontwerper die ook de achtergronden van voorgaande OnePlus-telefoons maakte, is verantwoordelijk voor de wallpapers van de 7T. Het gaat om de drie plaatjes hieronder, die je gratis kunt downloaden op de website van Olsson. De achtergronden hebben een resolutie van 3120 bij 1440 pixels en zijn dus scherp genoeg om iedere Android-telefoon te gebruiken.

Het is ook mogelijk om alle achtergronden in één keer te downloaden als zip-bestand. Ga daarvoor naar deze Dropbox-link.

Ook zijn er een aantal live achtergronden, met fraaie animaties als je de smartphone ontgrendelt. Deze wallpapers zijn niet door Olsson gedeeld, maar website XDA Developers heeft ze alsnog online gezet. De live achtergronden kun je via deze link als apk-bestand downloaden. Check onze tip over het downloaden en installeren van apk-bestanden voor instructies.

Meer over de OnePlus 7T

De OnePlus 7T beschikt over een 6,55 inch-scherm met een ververssnelheid van 90Hz, waardoor beelden vloeiender ogen. Ook heeft de smartphone een Snapdragon 855 Plus-chip, 8GB RAM/128GB opslag, 3800 mAh-accu met Warp Charge 30T (30 Watt snelladen) en drie camera’s aan de achterkant. Naast een primaire camera van 48 megapixel heeft de 7T ook een 16 megapixel-ultragroothoeklens en 12 megapixel-telelens voor 2x optische zoom.

Het is onduidelijk wanneer de OnePlus 7T in de Benelux verschijnt en wat de smartphone gaat kosten. Op 10 oktober maakt OnePlus alle details over de release bekend. Dan krijgen we waarschijnlijk ook de nieuwe 7T Pro te zien.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7T
OnePlus 7T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu