‘Vermeend prototype OnePlus 8 Pro in het wild gespot’

Sten de Bruijn
11 november 2019, 9:32
2 min leestijd
‘Vermeend prototype OnePlus 8 Pro in het wild gespot’

Eerder verschenen renders van de aankomende OnePlus 8 Pro. Nu zijn er foto’s online gezet van een vermeend OnePlus 8 Pro-prototype, waarbij verschillende dingen opvallen. Zo is er geen enkele frontcamera aanwezig, maar zien we twee lenzen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 8 Pro prototype in het wild

We kregen eerder al een goed beeld over hoe de OnePlus 8 Pro eruit gaat zien. Nu is de 8 Pro ook in het wild gespot, al houden we een slag om de arm qua authenticiteit. Het scherm is aan beide zijkanten afgerond, net zoals de huidige OnePlus 7T Pro.

Ook is de Alert Slider te zien aan de rechter zijkant. Met dat fysieke schuifje kun je snel wisselen tussen geluidsprofielen. Ook de achterkant is te zien op één van de foto’s. Daar zien we duidelijke verschillen met de renders die eerder verschenen.

OnePlus 8 Pro

Zo is de flitser tussen de camera’s geplaatst en niet eronder, wat er wat gek uit ziet. Ook lijkt een 5G-logo aanwezig op de achterkant van het toestel, dat een paarse tint heeft. Aan de onderkant zien we tot slot de usb-c-poort, speaker en een uitsparing die lijkt op een koptelefoonaansluiting. Ook dat zou opvallend zijn, aangezien die al even niet meer te vinden is op toestellen van OnePlus.

Het grootste verschil met de eerder verschenen renders is echter aan de voorkant te vinden. Bij de verschenen foto’s is een dubbele frontcamera te zien. Deze is geplaatst in de rechter bovenhoek van het toestel. Wel is er nog wat ruimte aan de rechterkant te vinden voor wat notificaties. Op de eerder verschenen render was een enkele camera te zien, die volledig in de linker bovenhoek was geplaatst.

Aankondiging van OnePlus 8 Pro

Een introductie van de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2020. Dat ligt in de lijn met andere releases van de fabrikant in het verleden. Vorig maand kwam het Chinese bedrijf met de OnePlus 7T en 7T Pro. In onze OnePlus 7T (Pro) review lees je alles over deze smartphones, of check de video hieronder.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 8 Pro Dualsim
OnePlus 8 Pro Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu