‘OnePlus 8 Pro weer te zien in schematische tekeningen’

Colin Baak
20 november 2019, 12:02
2 min leestijd
‘OnePlus 8 Pro weer te zien in schematische tekeningen’

Er zijn schematische afbeeldingen verschenen van wat de OnePlus 8 Pro zou zijn. Die tekeningen lijken de basis te zijn geweest voor eerder verschenen renders. Wel zien we nu ook een nieuwe variant met dubbele frontcamera, verwerkt in het scherm.

OnePlus 8 Pro schematische afbeeldingen

De verschillende afbeeldingen zijn gepubliceerd door True-Tech. Daarop zien we onder andere de achterkant. Daarbij zijn drie camera’s geplaatst in een module, zoals ook bij de OnePlus 7T Pro. Een vierde camera is daarnaast te vinden.

Het zou daarbij gaan om een ToF-sensor, wat staat voor Time of Flight. Zo’n sensor maakt een 3D-scan van de omgeving en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor verschillende effecten in apps. Ook een autofocus-lasermodule is daar geplaatst. Onder de hoofdmodule is de ledflitser aanwezig.

OnePlus 8 Pro

Footprint voor eerdere renders

Ook zijn er afbeeldingen verschenen van de voorkant van het toestel. Daarbij zien we een klein verschil met eerdere renders van het vermeende toestel. Bij de ene schematische tekening is een enkele selfiecamera aanwezig, op de andere afbeelding zien we er twee.

Zo’n dubbele frontcamera in het scherm kennen we van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S10 Plus. Of dit betekent dat OnePlus ook met twee varianten komt, of uiteindelijk een definitieve keuze maakt, is nog onbekend.

OnePlus 8 Pro

Tot slot is er uit de tekeningen op te maken wat voor knoppen er aanwezig zijn, en waar deze geplaatst zijn. Daarbij zijn geen verschillen te zien met de huidige 7 Pro en 7T Pro. Dat betekent dat de rechterkant voorzien is van de Alert Slider (om te schakelen tussen geluidsprofielen) en aan/uit-knop. Aan de linkerkant zitten de volumeknopjes.

OnePlus 8 Pro release

De onthulling van de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro wordt in het tweede kwartaal van 2020 verwacht. Wil jij op de hoogte blijven van de release van deze toestellen, houd dan Android Planet in de gaten. Dat doe je via de website, onze Android Planet-app of nieuwsbrief.

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: True-Tech
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 8 Pro Dualsim
OnePlus 8 Pro Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu