‘OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro verschijnen in tweede kwartaal 2020’

Colin Baak
31 oktober 2019, 9:54
2 min leestijd
‘OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro verschijnen in tweede kwartaal 2020’

De OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro worden in het tweede kwartaal van 2020 verwacht, zo laat een doorgaans betrouwbare insider weten. Dit zou een logische keuze zijn en in lijn liggen met eerdere releases van de fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro in tweede kwartaal 2020

Het was wel vrij makkelijk te voorspellen, gezien de vorige releases van OnePlus, maar de bekende telecominsider Max J. heeft het nu ook genoemd. De release van de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro zal plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2020.

Dat betekent dus dat we het toestel volgend jaar tussen april en juni gaan zien. De Chinese fabrikant presenteerde de OnePlus 7-serie op 14 mei van dit jaar. De OnePlus 6 verscheen op 16 mei 2018 en de OnePlus 5 werd getoond op 20 juni 2017.

Het bedrijf presenteert grofweg om het half jaar een revisie van toestellen met de T-aanduiding. Deze zijn voorzien van verbeterde hardware en soms nieuwe features. Zo kreeg de OnePlus 7T onder andere een extra camera op de achterkant, een welkome vernieuwing.

Zo zien de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro eruit

Ook hebben we inmiddels al een idee hoe de aankomende OnePlus 8-serie eruit gaat zien. Renders van de OnePlus 8 zijn al verschenen. De randen van het scherm zijn afgerond en op de achterkant zijn drie camera’s aanwezig. Een notch aan de bovenkant van het scherm is ook niet meer aanwezig. OnePlus lijkt te gaan kiezen voor een klein gaatje in het scherm, geplaatst in de linker bovenhoek.

OnePlus 8 renders 2


Ook van het Pro-model zijn al afbeeldingen online gezet. Die aankomende smartphone wordt volgens geruchten de eerste van het bedrijf met vier camera’s op de achterkant. Ook is daar een gaatje in het scherm aanwezig voor de frontcamera.

De schermen bevatten weer een amoled-paneel dat 90 keer per seconde kan verversen. Daarnaast verwachten we weer een ruime hoeveelheid aan werk- en opslaggeheugen en de nieuwste Qualcomm-chip. Tot slot wordt gezegd dat dit de eerste OnePlus-toestellen zijn met ondersteuning voor draadloos opladen.

OnePlus 8 Pro


Wil jij op de hoogte blijven van alles omtrent OnePlus, houd dan Android Planet in de gaten. Dat doe je via de website, de Android Planet-app of onze nieuwsbrief.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 8 Dualsim
OnePlus 8 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu