De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

OnePlus 8T verschijnt in twee kleuren: zo ziet de nieuwe OnePlus eruit

Michel van 't Klaphek
9 oktober 2020, 11:55
2 min leestijd
OnePlus 8T verschijnt in twee kleuren: zo ziet de nieuwe OnePlus eruit

Niemand minder dan OnePlus zelf maakt bekend wat voor design de OnePlus 8T krijgt. Het aankomende vlaggenschip is te bewonderen in een officiële video en wordt volgende week aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

Update 9 oktober 12:01 uur:

Techjournalist Ishan Agarwal, die in ons onderzoek naar de betrouwbaarheid van Android-geruchten zeer goed naar voren kwam, weet in welke kleuropties de OnePlus 8T verschijnt. Volgens Agarwal kun je straks uit twee kleuren kiezen: Lunar Silver (zilver) en Aquamarine (groen).

OnePlus 8T Kleuren

Eerstgenoemde variant heeft een mat afgewerkte achtergrond, terwijl de groene OnePlus 8T juist glossy is en dus licht weerspiegelt.

Origineel bericht van 8 oktober 15:57 uur:

Dit is het design van de OnePlus 8T

Met de 8T neemt OnePlus het heft helemaal in eigen hand. Het Chinese bedrijf publiceert bijna wekelijks een nieuw detail over het aankomende vlaggenschip. Ditmaal toont het bedrijf hoe de OnePlus 8T eruit komt te zien. Een YouTube-filmpje laat weinig aan de verbeelding over.

OnePlus 8T - Designed to Perform

De OnePlus 8T is straks in ieder geval in de kleur ‘aquamarine groen’ verkrijgbaar, zo blijkt uit een forumbericht van OnePlus-directeur Pete Lau. De topman maakt bekend dat deze variant, die tussen blauw en groen in zit, van het nieuwe vlaggenschip met een fluorescerend laagje is afgewerkt en daardoor fraai weerspiegelt in bijvoorbeeld zonlicht.

Desondanks is de OnePlus 8T volgens hem geen magneet voor vingerafdrukken. Het OnePlus-team heeft namelijk ruim vier maanden gewerkt aan een manier om de behuizing weerspiegelend en glossy te maken, zonder in te boeten op bruikbaarheid. “Het design van de OnePlus 8T legt de OnePlus-lat nog hoger”, meldt Lau trots.

Op naar 14 oktober

Normaal gesproken baseren we informatie over onaangekondigde smartphones vooral op geruchten, speculaties en anonieme bronnen, maar bij de OnePlus 8T is dat niet nodig. De fabrikant ‘lekt’ zelf aan de lopende band informatie over het nieuwe vlaggenschip.

Eerder maakte men al bekend hoe het toestel gaat heten, dat er maar één opvolger voor de OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro verschijnt en dat hij bij uitkomst op Android 11 draait. Verder weten we al dat ‘ie veel sneller oplaadt dan zijn voorgangers en vier camera’s achterop krijgt.

De presentatie vindt op woensdag 14 oktober om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats. Uiteraard doet de redactie van Android Planet dan verslag. Wie niets wil missen download onze gratis Android-app, of schrijft zich in voor de nieuwsbrief.

Het laatste nieuws over OnePlus:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 8T
OnePlus 8T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu