Gerucht: nieuw OnePlus-vlaggenschip krijgt 65 Watt-snellader

Michel van 't Klaphek
7 mei 2020, 14:53
2 min leestijd
Gerucht: nieuw OnePlus-vlaggenschip krijgt 65 Watt-snellader

De oplaadsnelheid van de opvolger van de OnePlus 8 (Pro) belooft er flink op vooruit te gaan. Volgens een nieuw gerucht kan de OnePlus 8T namelijk snelladen met een vermogen van 65 Watt.

Lees verder na de advertentie.

‘OnePlus 8T krijgt 65 Watt-snellader’

Dat ontdekte MySmartPrice. De website kwam een vermelding naar de snellader tegen bij een certificatieplatform. Fabrikanten, zoals OnePlus, moeten nieuwe telefoons vroegtijdig bij dit soort organisaties aanmelden om (verkoop)vergunningen te regelen. Deze databases zijn daarom vaak een betrouwbare bron van informatie over aankomende smartphones.

oneplus 8t snelladen bron

Uit de aanvraag wordt duidelijk dat OnePlus een oplader met een maximaal vermogen van 65 Watt heeft geregistreerd. Er komen drie modelnummers naar voren: VCA7JAH, WC1007A1JH en S065AG. Waarschijnlijk betekent dit dat OnePlus de snellader in verschillende markten wil uitbrengen.

Alhoewel het niet expliciet wordt genoemd, is het dus zo goed als zeker dat het volgende OnePlus-vlaggenschip met 65 Watt aan vermogen kan snelladen. Dit vermoeden wordt bijvoorbeeld versterkt door de onlangs aangekondigde Oppo Ace 2. Dit toestel kan al met 65 Watt snelladen en Oppo valt onder hetzelfde moederbedrijf als OnePlus.

Op naar de OnePlus 8T

Met dit bericht over de vermeende snellader is de geruchtenmolen rondom de opvolgers van de OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro officieel van start gegaan. Wanneer het Chinese bedrijf het schema van de vorige jaren aanhoudt, mogen we deze toestellen rond oktober verwachten. Doorgaans brengt OnePlus in de eerste en tweede helft van een jaar smartphones uit.

Onlangs bracht het Chinese bedrijf de OnePlus 8 en 8 Pro uit. Wij hebben beide vlaggenschepen flink aan de tand gevoeld. Check de OnePlus 8 review en OnePlus 8 Pro review voor onze bevindingen. Liever niet lezen? Bekijk dan hieronder de videoreview van OnePlus’ meest recente vlaggenschip.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwe OnePlus-vlaggenschip? Download dan onze gratis Android-app, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen!

Het laatste nieuws over OnePlus

Bron: MySmartPrice
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu