De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus kondigt op 25 augustus mysterieus nieuw product aan

Erwin Vogelaar
23 augustus 2016, 19:08
2 min leestijd
OnePlus kondigt op 25 augustus mysterieus nieuw product aan

OnePlus heeft iets speciaals in petto voor 25 augustus. Dan zal het bedrijf een mysterieus nieuw product aankondigen. Waarschijnlijk OnePlus Icons V2.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus aankondiging

OnePlus plaagt ons met een aankondiging voor een nieuw product dat op 25 augustus onthuld zal worden. OnePlus stelt dat het iets speciaals in petto heeft, maar er is dus nog geen duidelijkheid over wat dit voor product gaat worden. In de reacties onder de teaser die OnePlus geplaatst heeft, die je zelf hieronder zelf kunt zien, maken mensen zich zorgen dat de OnePlus 3 nu al vervangen gaat worden. De kans is echter groter dat het hier gaat om nieuwe oordopjes.

De originele oordopjes van OnePlus, de OnePlus Icons, zijn eind 2015 uitgekomen. Aangezien de afbeelding in de video de vorm heeft van een oordopje en er “V2” te zien is, zal het waarschijnlijk om OnePlus Icons V2 gaan. De OnePlus Icons zijn zeer degelijke en betaalbare oordopjes, dus een update is welkom. We zijn benieuwd wat voor “speciaals” OnePlus in petto heeft voor deze dopjes, want nu verwachten we natuurlijk wel meer dan een simpele update.

Het nieuwste OnePlus-toestel dat verkrijgbaar is, is de OnePlus 3. Tenminste, deze smartphone was verkrijgbaar. Vanaf juni was de OnePlus 3 te koop in Europa, maar op 9 augustus is de verkoop weer stopgezet. Op het OnePlus-forum liet het bedrijf weten niet te kunnen voldoen aan de hoge vraag voor het toestel. De OnePlus 3 is de eerste keer dat OnePlus werkt zonder het bekende invitesysteem. Met dit systeem kon OnePlus het toestel aanvankelijk voorzichtig verkopen. Blijkbaar had het bedrijf niet goed door dat bij het afschaffen van dit systeem, waardoor iedereen dus direct een bestelling kon doen, de vraag een stuk hoger zou zijn. Vanaf 12 september moet de OnePlus 3 weer te koop zijn. Benieuwd of dat het wachten waard is? Lees dan onze OnePlus 3 review.

Bron: Phone Arena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu