De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

OnePlus One en 2 krijgen begin 2016 Android 6.0-update

Gijs Ettes
16 november 2015, 12:32
1 min leestijd
OnePlus One en 2 krijgen begin 2016 Android 6.0-update

De OnePlus One en OnePlus 2 worden in het eerste kwartaal van volgend jaar bijgewerkt naar Android 6.0 Marshmallow. Ook de OnePlus X krijgt de update, maar wanneer precies is niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Android 6.0-update

OnePlus heeft op zijn officiële forum bekendgemaakt zijn vlaggenschepen snel naar de laatste Android-versie te updaten. Voor de OnePlus One zal CyanogenOS, de rom waarmee het toestel werd geïntroduceerd, worden bijgewerkt naar Android Marshmallow. Wie OxygenOS op de OnePlus One draait, kan op een later moment een update verwachten.

oneplus android 6.0

De OnePlus 2 zal net als zijn voorganger in het eerste kwartaal worden bijgewerkt naar Android 6.0. De update brengt alle verbeteringen van Marshmallow, waaronder native ondersteuning voor vingerafdrukscanners. Hierdoor kunnen gebruikers en app-ontwikkelaars de Google-api gebruiken voor de vingerafdrukscanner van de OnePlus 2.

Daarnaast kunnen OnePlus-gebruikers vanaf Marshmallow aan de slag met het energiebesparende Doze, de slimme zoekfunctie Google Now on Tap, app-machtigingen (beheren) en de mogelijkheid om volledige back-ups van applicaties te maken. Meer erover lees je in onze uitgebreide Android Marshmallow review.

→  Deze toestellen krijgen de Android 6.0 update

Lees het laatste nieuws over Android 6.0

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu