Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

OnePlus komt volgende maand met consumentendrone

Redactie
27 maart 2015, 12:22
1 min leestijd
OnePlus komt volgende maand met consumentendrone

De Chinese startup OnePlus, bekend van de smartphone OnePlus One, werkt aan een consumentendrone die vanaf april te koop komt. De prijs is vooralsnog onbekend.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus is een ietwat vreemd bedrijf. Na veel beloftes te hebben gedaan die ze niet konden nakomen, zoals het afschaffen van het invitesysteem om een smartphone te kopen, zijn ze enkele keren compleet de mist ingegaan. Zo moesten  potentiële kopers  hun huidige smartphone kapotslaan om kans te maken op een OnePlus, en werden vrouwen gemotiveerd om een selfie te maken waarmee ze misschien een OnePlus One konden winnen.

De volgende opvallende stap van OnePlus is het uitbrengen van een drone. Eerder zei de Chinese startup al met een product in een compleet nieuwe categorie te komen, waarna een woordvoerder via Reddit heeft bevestigd dat het om een drone gaat. De gadget is vanaf april te verkrijgen, maar een prijs is nog niet bekendgemaakt.

OnePlus drone: DR-1

OnePlus Drone
Voorbeeld van een drone

De drone van OnePlus krijgt de naam DR-1, wat logischerwijs staat voor DR-ONE. Volgens de startup wordt het echter een speciale gamedrone, waar je via je smartphone of tablet mee zou kunnen spelen. Hoe? Dat is nog onduidelijk, samen met andere specificaties van de gadget.  Heeft de drone namelijk een camera? En hoe groot wordt het apparaat?

Naar verwachting is de drone niet heel erg groot. Op een foto van OnePlus waarin ze naar de drone hinten, houdt iemand zijn handen bij elkaar waar mogelijk de drone tussen past.

oneplus

Laatste nieuws over OnePlus

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu