De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus houdt geheim evenement op MWC, mogelijk voor nieuwe smartphones

Rens Blom
6 februari 2019, 12:19
2 min leestijd
OnePlus houdt geheim evenement op MWC, mogelijk voor nieuwe smartphones

OnePlus gaat eind deze maand al zijn plannen voor de komende maanden delen. De fabrikant heeft geselecteerde media uitgenodigd voor een geheim evenement dat in het teken staat van ‘het proeven van de toekomst’.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus-evenement op MWC

Het exclusieve, besloten evenement is gepland tijdens het Mobile World Congress (MWC), de grootste telecombeurs die jaarlijks plaatsvindt in Barcelona. Fabrikanten als Sony, Huawei en Nokia presenteren op deze beurs hun nieuwste smartphones, maar OnePlus deed dat in het verleden nooit eerder. Het bedrijf organiseerde tot nu toe altijd zijn eigen evenementen later in het jaar.

Een uitnodiging aan diverse media maakt duidelijk dat het merk dit jaar wel íets van plan is. “Reimagine the future with OnePlus,” hint de tekst op de uitnodiging die door AllAboutOnePlus is uitgelekt. Het bedrijf belooft naast hapjes, drankjes en een “voorproefje van de toekomst”. Verdere details, zoals de exacte datum, worden niet genoemd.

OnePlus 5G-smartphone op komst

Hoewel de uitnodiging geen concrete informatie geeft over de inhoud van het evenement, lijkt het er sterk op dat OnePlus media wil bijpraten over zijn toekomstplannen. Waarschijnlijk deelt het bedrijf in ieder geval meer informatie over zijn eerste 5G-smartphone, een toestel in een hele nieuwe lijn. OnePlus gaf eerder al aan dat die smartphone vroeg in het voorjaar verschijnt, en dat het één van de eerste 5G-toestellen wordt.

Lees ook: onze review van de OnePlus 6T

In het voorjaar wordt ook de OnePlus 7 (zonder 5G-ondersteuning) gepresenteerd, maakte OnePlus eerder al bekend. Dat toestel wordt waarschijnlijk echter pas op een later moment getoond. OnePlus presenteert zijn toptoestellen namelijk meestal in april of mei.

Ook bestaat de kans dat de fabrikant met een compleet nieuw product komt. Zo liet topman Carl Pei vorig jaar weten dat het bedrijf werkt aan een eigen tv. Accessoires, diensten of andere verrassingen behoren ook tot de mogelijkheden. Mobile World Congress vindt eind februari plaats, dus binnen enkele weken weten we hopelijk meer over de plannen van het bedrijf.

Het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu