De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

OnePlus kondigt speciaal evenement aan voor 20 april

Wouter Nijsen
18 april 2015, 14:31
1 min leestijd
OnePlus kondigt speciaal evenement aan voor 20 april

OnePlus heeft uitnodigingen verstuurd voor een speciaal evenement dat aankomende maandag gaat plaatsvinden. Het is echter nog onbekend wat het bedrijf dan gaat aankondigen.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus event op 20 april

Aankomende maandag vindt er een OnePlus event plaats en de eerste uitnodigingen zijn gisteravond verstuurd. Het is echter nog onduidelijk wat er dan precies aangekondigd zal worden, al geeft OnePlus wel aan dat `vanaf nu, alles kan gebeuren`.

OnePlus event

Er gaan geruchten dat op het evenement mogelijk de OnePlus  Two  wordt getoond, de opvolger van de populaire OnePlus One. Hoewel we niet veel van dit toestel weten, is het aannemelijk dat de smartphone over betere specificaties beschikt en (veel) duurder zal worden dan zijn voorganger.

Twee OnePlus smartphones in 2015

Dat de OnePlus 2 eraan komt, staat al vast. Enkele dagen geleden bevestigde OnePlus namelijk dat het toestel in het derde kwartaal van dit jaar wordt uitgebracht. De OnePlus 2 beschikt mogelijk over een QHD-scherm, vingerafdrukscanner en 4GB aan werkgeheugen.

oneplusone

Daarnaast gaat OnePlus voor het einde van dit jaar een goedkopere smartphone uitbrengen. Deze zou gericht zijn op een andere doelgroep die meer waarde hecht aan het design dan de interne hardware van het apparaat.

Als onderdeel van een 1 april grap kondigde OnePlus begin deze maand een eigen ‘drone’ (de zogenoemde DR-1) aan, wat in werkelijkheid een kleine quadcopter bleek te zijn. Deze wordt voor 19,99 dollar verkocht en was al snel helemaal uitverkocht.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus One
OnePlus One

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu